Manapság ugye már van vagy 15 féle tárcsa, mivel a régiek ég mindig futnak. A régi Cb-k, meg KZ-k lyuk nélküli tárcsái még nem voltak annyira profi anyagból. Gondolom ezekhez nem szabad mai, nagyon profi betétet venni. Viszont egy K8-as Gixxerre meg nem lehet már szar betétet venni, mert az meg azért nem lesz jó.......legalábbis nekem így logikus
Szia! Nemrég olvastam a totalbike-on ilyenről. Nagyjából az nem egészen mindegy, hogy milyen a tárcsa, mert különböző tárcsákhoz, a hozzá passzoló betét kell. Üzemi hőmérséklet, kopásállóság, ilyesmik
Akkor valaki biztos el tudja nekem magyarázni hogy mi a különbség az organikus "gyári motorfékbetét" anyaga és a fékbetétjavító műhelyben használt anyag között. Elárulná nekem valaki hogy mi a bánatos Úristen f&sza történhet egy ilyen anyagból készült fékbetét használatakor?
Komolyan emberek egy ék egyszerűségű dologról beszélünk
Azért ne egy nagy cuccra gondolj, csak egy kis alap gép, de azért fejlődés a telefonhoz képest
Naná, hogy csinálok, amúgy is terveztem Csak kell találni jó helyszínt
A felújított, fékbetétek igenis jók, sok esetben nemhogy elérik a gyári minőséget, de meghaladják azt.
Számos versenyző ragasztatja a betétjeit...
Megbízható műhelybe kell vinni, ennyi a történet..
Rohadt kemény nap volt ez. Ennyit nem pörgött az agyam drogos korom óta
Komolyan emberek egy ék egyszerűségű dologról beszélünk
Ezt elmagyaráznád?
Naná, hogy csinálok, amúgy is terveztem
Megleptem magam egy géppel, mostmár nem csak lelkesedésem van, hanem alapfelszerelésem is
A felújított, fékbetétek igenis jók, sok esetben nemhogy elérik a gyári minőséget, de meghaladják azt.
Számos versenyző ragasztatja a betétjeit...
Megbízható műhelybe kell vinni, ennyi a történet..