"Material: Stainless steel 420 (2Cr13) and Aluminum alloy 6061, CNC milled and anodized in Gold color. All are heat treatment and approved great performance."
Nyilván én sem Laci bácsi sufnijára gondolok de ahol nagyban nyomják ott nem lehet baj. (de be is fejezném a féktémát, megint én voltam a hülye hogy vallási kérdésekbe folytam)
Olaj 3L kell.
Jóvan bazze. Esetleg lehetátsiklottam felette? Amúgymeg ábrust kèrdeztem.
Megjött az új olaj. 2 napja csepeg kifelè a règi olaj. Ha a gethessèg múlik kicsit holnap feltöltöm, meg kicser3lem a szűrőt.
UHA!
Anyagismeretbe ne kapjunk bele este 100órakor!
Szerintem te az automata acélra gondolsz amit direkt forgácsolni találtak ki!
De azt azért leírom:A csapágyak anyaga(sima nem különleges igénybe vételű) a 100cr6.
Én is olvastam ilyesmit, főleg az fogott meg amikor a lényeget leszűrve az jött ki hogy EBC fékbetétet vegyél mert az a legjobb és szerencsédre mi pont azt forgalmazzuk.
Nyilván nem azt mondom hogy a pályán szaggató K8-as gsxr-be is beletenném de az utcán használatos átlagos gépekbe simán berakható.
A féktárcsák fajtájáról meg annyit hogy amíg Sanyának intézkedtem tárcsaügyben azalatt jártam vagy 20 gyártó oldalán, anyagát tekintve ma kb. egyfélét lehet kapni mindegyik utcai gépre. (amit a Kínai gépműhelyben szintén ugyanúgy hívnak)
Jaja, a helzet nem derítő, spórolni nem érdemes. Fémet a fékhatás miatt kevernek bele, grafitot meg a kenés miatt. Annyit tudtam meg, hogy az a jobbik, amiben vörös réz van, mert az jobban tapad, és inkább az kopik. Míg a sárga réz nagyon kemény, és az meg inkább a tárcsát nyírja. Az általában az olcsóbb. Érdemes a drágábbat venni, a nagy gyárak régi tapasztalattal rendelkeznek.
Na én nem szerettem volna szinter betéteket,ezért ragasztattam inkább,közepesen kemény feradollal. A szinter betét versenyzésre is alkalmas,de ezáltal jobban koptatja a tárcsákat. Mivel én csak utcán használom,normális körülmények között,simán megfelel a hagyományos betét.
Egyrèszt szerintem sosem fog kiderülni mi a különbsèg, mert ha van azt tartják titokban, ha meg nincs akkor azt.
Èn nem attól tartok, hogy más az anyag, hanem hogy valami koszos kis műhelyben a szaki aki reggel a kètdekással kezd ès literborral fojtat nem rak a betèt ès az alaplemez közè elèg kötőanyagot, vagy a kemencèt nem háromszázcsillió fokra hevítik, csak százcsillióra, ès szemre szèp lesz az, csak èpp mikor nagyon kell fèkezni a ferodo lerepül, èn meg utána. A kisipari műhelyben nincs vagy nem olyan a minősèg ellenőrzès, nincs megfelelősèg szabványokhoz, stb.
Olvastam a cikket a totalcaron a kis műhelyről franctudja hol, ès láttam az ott kèszített kèpeket. Nem volt bizalomgerkesztő. + valami fèmreszelèket vagy mit (most nem olvastam el a cikket ismèt) is kevernek bele. 2 e ft spórolással lehet elèrem, hogy megeszi a tárcsámat.
Más. Motorba mennyi olaj kő?
Nem szégyen, ezt mostan nem értem
Tanultam én is a Kandón ilyesmit, de nem sokáig. Na mindegy, meghagyom ezt a szakértőknek