Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg hogy működik-e az exup szelep a kip. rendszerben. (kb. 4e-től kezdi nyitni az elektronika)
Ezt a kip. rendszerben az oldaltámasz előtt a bal oldalon találod.
Indítsd be a gépet és miközben gázt húzol, nézd meg hogy a bovdenek mozgatják-e a fém tárcsát.
Fordítsd ellene a saját fegyverüket! Ha nincs Lada nincs szex
A szája leginkább
Thomas ami jár az jár!
Ez így van!
akkor én tiszta hülye vagyok.
Decemberben vettem neki full új lapost (ASUS, 130 vót) most meg telót is kapott. Asszem megérdemlem azt a 2103-as Ladát
a közelség érzékelője szar, a töltő szar, a softvare itt-ott bugos, de netezésre jó gyors, telefonálásra meg alkalmas. 5".-os kijelző szép képpel.
ugyanitt T-mobilos HTC Desire X olcsón eladó.
jol van szólok de titokban
Akkor annak már kuka az akksija. Szerintem dobd ki, csak mond meg előtte, hogy hol és mikor.
nekem kb 1ève nem volt bekapcsolva a laptop!
Szép gép. De a hajó is ottvan a szeren.
én a netet laptopról nyomom. Itt sokkal könnyebb és ha már megvettük akkor használjuk is.A párom meg csak telóról nyomja. Én jobb szeretem a laptopot.Most vettük ezt is mert a régi beszart. Úgy hogy most ki költekeztük magunk.
Legalább a telefon bejött neki ha más nem is...

Bocsi!
ugyan ilyen mizut kapott most asszony! Van vele rossz tapasztalata?
Az enyém is 2 sim-es!
már lassan kicsinek èrzem! Viszont èn csak erről netezek! Asszonyè is ilyen csak eggyel règebbi,egy èv után multhèten belle esett a kád vízbe,kiöntöttem belőlle a vizet egy hèt száradás után rendessen működik!
Kinga is szereti ha nagy. egy Navon Mizu M500-asa van. 2 sim kártyás így az üzletasszony cèges száma ès a magán száma egy telefonban van.
És nem zavaró hogy olyan nagy?
Mtech Atab5 quad
5 colos? az milyen fajta?
figyej nekem egy 5collos telom van èn is fèltem,hogy ráüllök vagy valami baja lessz,mert kertèszkènt dolgozok meg állatokkal,de nagyon bírja! Asszonyè a vizet is!
Hát remélem.Most még attól félek hogy összetöröm mert én nem igen tudok vigyázni a telefonokra.A kocsiba is össze vissza esik.Bár ezen van ilyen kemény tok vagy mi.
Én egy Ilyenben ültem tegnapelőtt, sajna, állt...esélyes következőnek, ha eccer gazdag leszek
ez csak az elejèn van így!