Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit èr egy ilyen?
Sétáloucca azt jelenti, lehet setálni is

Mi lenne, itt chopok Pesten, mert nem talaltam kőmuvest, ugyhogy most azt csinálom, vakolás, aljzatbetony.
Ismerősök nem érnek rá, idegen meg nem vonul fel ilyen kis melóra, csak aranyért.
7főn melózok otthon is kicsit
Mivammáveled? Semmi mozgást nem látok.
Ès? Sètálòucca. Miafaszt keres ott a bunkó bmw-s?
Ez de durva lépcső, nem is lehet eszrevenni
Amugy meg mijafaxé nem X5-t vett
baker ástam kb 15 centi mélyen egy 1mX1m "gödröt" és kitörte a kezem a hétvégén vásárolt ásó.
én úgy tudom yamaha hozat ha kell, de nemhinném, hogy bárhol is tartanak. (japán belpiacos)Egy olyan kis 250-es motor felújítása cca. 200 e Ft. Olcsóbb vasnak leadni, és venni másik motort sajnos A 20e+-os fordulat nem motorblokk tartósító.
Mlas vazeee ! Úgylátom otthon maradt a szemüveged.
Hát remélem is :D 75 rugó körül mozog a felsorolt alkatrész lista
most kapott új D.I.D láncszettet is fogaskerekekkel a motor, még most kerülnek majd felszerelésre...
Csak egyszer jussak a végére, onnantól remélem már csak élvezni kell!
Szia
Igen érdekelne még mindig, és további alkatrészek is, hálistennek nem sok mindennel bővült a lista.
Egyébként nem tudom hogy ez a gyári gyertya e, de egy weboldalon típus és évjárat szerint ezt dobta be egyedül.... De ha esetleg mást ajánlasz vagy valami akkor szívesen meghallgatom mert nem a pénz szórás vagy spórolás a cél, hanem hogy tuti jó legyen a motor. Hála ennek a fasz szopó államnak és a betegségemnek, sikeresen ki kell hagynom az idei szezont motorozás és autózgatás téren, úgyhogy van egy egész évem arra hogy pacek legyen a kecske!
Tervek szerint először szerkezetileg csapom helyre, festések és szimering cserék satöbbi. Aztán jönnek a felsorolt motorikus és más felújítások. (fékcsövek cseréjével és egyéb finomságokkal) aztán jöhet a külső is mint az idomok :)
Ezzel kb. megduplazodik a motorod értéke...
Biztos azt hitte, fentrol jobban kilát... igy el van már foglalva?
Jo lesz szervezkedni akko
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Fzr 250 es motorhoz hol lehet komplett dugattyúszettet kapni?
Köszi a segítséget!
Hali megnézzem a lábtartót?
Nem tudom lehet rosszul emlékszem,de ez a gyári gyertya bele?
Amúgy véletlenségből kifolyólag már itthon vagyok, ha gondolod...
Na háj!

Pénteklegesen én dolgozom, de elvileg legrosszabb esetben 6 körül itthon vagyok.
Mikorra tervezted errefelé venni az irányt?
Vagy valahol szedjelek össze?
Olajszűrő: K&N
Levegőszűrő: HifloFiltro
Motorolaj: Motul 3000 20W50 ásványi
Fékfolyadék: Motul DOT 5.1
Gyertya: NGK DP8EA-9
Akkumulátor: YUASA YB14L-A2 (elvileg ilyen a gyári is)
Fékbetét: Brembo 07YA1107 előre is és hátra is

Ez így elfogadható összeállítás? Vagy esetleg valakinek valami rossz tapasztalat valamivel kapcsolatosan, esetleg más javaslat vagy tanács?
Nekem most ez van a gépben igaz valamivel olcsóbban vettem.
Ha gondolod keress rá a neten.
Na mielőtt megindulnak a tanácsok, én csak annyit írok, hogy egy öreg versenyszerelő szaki aszonta nekem, hogy csak szintetikusban szabad gondolkodni. Az más kérdés, hogy valszeg nem létezik 20-50-es szintetikusban...

A legjobban akkor jársz a minőséggel, ha gyárit szerzel be. Aztán meg ki tudja, hogy a gyár kivel van leszerződve

Én ennyit, a szakmai tapasztalatot meg majd a tapasztaltabbak megmonnyák Gyertyát én pl 8-asat tettem bele, nekem így megoldódott a gyertyaköpködés.
Gyertyából csak fahéj illatú ne legyen
Az akkuba csak ásványi olajat, ennyi biztos
Csőke
Összegezzük már hogy ki milyen olajakat használ és miket szokott ajánlani másoknak!
PL: gyertya, fékfolyadék, motorolaj, akkumulátor, olajszűrő, levegőszűrő, és minden egyéb ami eszébe jut az embernek
Csak mert be akarok vásárolni leszervizelni a mocit és mindenki mást akar a nyakamba varrni, de egyik sem Yamaha tulaj
Valahogy én is puhultam Mondjuk én kisportkocsiztam magam. Ha üzemelne rendesen ez a szar, akkor ezt is legalább annyira szeretném, de egyelőre nagy szerelmet egyedül csak a Simsonom adott