Jó sokat dolgoztunk ma. Szétsuedtük a cserépkályhát,megpucoltuk,és holnap samott vásárlás,és elkezdjük összerakni. Nem gondoltam volna,hogy ilyen összetett feladat a kályharakás. Még szerencse,hogy egy barátom kályhás,és ő csinálja. Én csak a csicska vagyok.
Tök jó hogy nálunk nincs ilyen gond. Ha van rá lé akkor azt veszek amit akarok.
Ha ma kitalálnám hogy kinéztem magunknak egy 5,7-es Camarót és mi a véleménye, akkor szín ellenőrzése után azt mondaná hogy "szerintem vedd meg".
Amikor a Goldwinget is nézegettem és vergődtem itt hogy jó lenne de áá mégsem, akkor is ő szólt rám hogy hívd fel és menj.
Nekem a telefon 7collos, de a melóban órákat mutogatni van egy Ipad2, és hát... Gyerekek, ha lenne pénzem csak azzal nyomnám. Esetleg adnék egy esélyt a nagy Sony-nak, a tizesnek, vízálló minden klasszság! De ha nem optimalizálták rendesen ezt a fos androidot rá, akkor csak az ipad a megoldás a valódi, bosszuskodásmentes gyors, kényelmes, gördülékeny felhasználásra. Csak egyrészt drága , másrészt a laptophoz van naaagy ikeás vágódeszkám, plusz egér, kényelemsen az ölemben lehet a cucc tévézés közben, sör is megáll a deszkán, meg egy kis nasi, és a monitor jó szögben, magasságban áll a kényelmes nézéshez. ipadhez tuti vennék fizikai billentyűzetet és egeret. (az egér a telefonon is jelentősen növeli az élményt)
Újonnan ugye felejtős mert kb. a motorod árának a fele lenne de bontottban lehet találni komplett kip.könyököt szelepestől nem veszélyes összegért.
De ha benne van akkor csak meg kell nézni hogy mozog-e könnyedén és beállítani úgy (a bovdenekkel) hogy alaphelyzetben egy egész picit legyen nyitva, onnantól viszi az elektronika.
Ki kéne venni és megnézni hogy milyen állapotban van a belseje (ha benne van egyáltalán) ugyanis ha elkezd zörögni akkor mindenféle disznóságot szoktak elkövetni vele, ahelyett hogy megcsinálnák rendesen.
Megesik hogy a bovdenek mozgatják ugyan a tárcsát viszont maga a tengely (és így a szelep) nem mozog.
Az is lehet hogy csak a beállítása nem jó, ugyanis ha nincs lezárva 4ezer alatt akkor az a jelenség van amit te épp átélsz.
Lehet azert megy jol 4500 rpm felett?
Mert akkor mint a raketa.
De alatta csak fokozatosan gyorsulhatok mert elkezd fulladni.
Es mar unom hogy hiaba fizetek,Nem jön rá hogy mitöl van ez.
Elég nagy.
"hát szerintem nem kéne de te tudod,ha akarod akkor legyen"
Ha ma kitalálnám hogy kinéztem magunknak egy 5,7-es Camarót és mi a véleménye, akkor szín ellenőrzése után azt mondaná hogy "szerintem vedd meg".
Amikor a Goldwinget is nézegettem és vergődtem itt hogy jó lenne de áá mégsem, akkor is ő szólt rám hogy hívd fel és menj.
De ha benne van akkor csak meg kell nézni hogy mozog-e könnyedén és beállítani úgy (a bovdenekkel) hogy alaphelyzetben egy egész picit legyen nyitva, onnantól viszi az elektronika.
Megesik hogy a bovdenek mozgatják ugyan a tárcsát viszont maga a tengely (és így a szelep) nem mozog.
Az is lehet hogy csak a beállítása nem jó, ugyanis ha nincs lezárva 4ezer alatt akkor az a jelenség van amit te épp átélsz.
Mert akkor mint a raketa.
De alatta csak fokozatosan gyorsulhatok mert elkezd fulladni.
Es mar unom hogy hiaba fizetek,Nem jön rá hogy mitöl van ez.