Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja valszeg azért németes, mert német Hepco-becker és ettől eltérő rendszerűt nem akarok venni. Ráadásul tök hiába néznéd meg, mert ehhez oda kell állni motorral, az idomokat le kell szedni, és végig kell nézni a felszerelési lehetőségeket. De azért kösz a lehetőséget.
Neki jó megy 2 garázsa van
reggeltet az uraknak!
Jó reggelt.
Jóregelt!
Várjunk csak,Ábrus neked nem szerelőaknás garázsod van?
Neked víz és fagyálló csemperagsztó kéne,kérdés van-e ilyen.Nem nagyon láttam még lapostetőt járólappal szigetelni.Ha a födém elbírja akkor kátránypapiros szigetelés ráöntve egy réteg fagyálló koptató betonnal szerintem a tökéletes.És ez se kerül többe.Bakos Pisti kéne,ő a szagértő.
Hát itt rend van nem úgy mint Thomasnál
Természetesen. De tervezem lecserélni két hagyományos fénycső armatúrára.
Metzeller Z6 interact 190/50
A lámpaernyő Art Deco?
Mi ez a traktormintás cucc?
Hát ha ezen a képen nem látsz semmit akkor ott nem a képpel van a baj.
Fenn az új guma
Legvégül megmutatnám a garázst. Még nem végleges de akik már jártak nálam azok tudják hogy nem volt ez mindig ilyen rendezett.
nem elég éles a kép nem látni semmit
Az alsó tűrhetőbb volt de persze ez sem jó már.
Szokták mondani hogyha be van verődve a kormánycsapágy akkor el kell fordítani 90 fokkal és elmegy az még évekig.
Sosem értettem hogy miért jó hajtogatni ezt az ökörséget mert ezt basszus aztán forgathatod akárhová, mindenhol ugyanúgy sz&r lesz.
Hali,akkor holnap megnézem.
A manual szerint NGK DR8ES-L vagy DENSO X24ESR-U9 a gyári
nekem NGK volt benne
vagy a nagyvas.hu
hilflo 900ft

K&N olajszűrő? Viccűni teccik?
-Olajszűrőt sanya tud valami nem egész ezer Ft-ért. (ezres körül szokott lenni az átlag)
- légszűrőből jó a Hiflo (3,5e körül van)
- A motul jó de én annyit nem adnék érte (actevo 1,8-2e/L körül vagy Fuchs amit szoktam linkelgetni 2,1e-ért)
- Francokat Motul fékolaj. Autósboltból a legolcsóbb DOT4 jó, nem vagy te Rossi hogy még a wc kefe is Adidas legyen. (kuplunghoz is mehet)
- gyertya NGK DR8ESL 800Ft körül
- akksiból zártat vegyél és hagyd Yuasát mert drága
- brembóóóó? olcsóbb nem jó?
Egyébként itt nézz szét.
Úgy látom règ doloztam èpittőiparba! Akkor jövőre felkötöm az èpitkezèsre a gatyót!