Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló-Belló!
Na irány
Helye válogatja de nézik. Egy taplóbb helyen meg már elég meglátniuk dob oldalán a feliratot és be sem engednek.
Èn a 97-es 1.6 16szelepest vettem! Èn is nagyon szeretem! mondjuk van benne 295000 km,de egybe van! jól is fogyaszt!
Ez nem előtte utána kép, hanem inkább közben és közben kép
De alakul... Ha nem is új, és drága kémény, de legalább valami van...
Amúgy E jelzést lehet valahogy gyártani a kipufogóba? Vagy figyelnek egyáltalán ilyesmire műszakin? Maga a dob amúgy nem hangos és zavaró, inkább olyan finoman sportosan morog, tehát a hangja miatt tuti nem húznának meg műszakin vele...
Nekem ez bevált. B-je az egyik barátomnak van 1.8-as benzines.Nagyon szereti kényelmes, megbízható, jó a fogyasztása de mégis erős nem egy lomha jószág viszont jobban rohad mint az A.Főleg ha törve is volt.Azon kívül viszont elnyűhetetlen!

Kombiba meg a legszebb! Még én is gondolkodom egy olyanon!
valamièrt b vektra rèmlet! Most vettem ès kiváncsi lettem volna tapasztalatokra!
Igen egy A Vectrám van 1.6 benzin
szia Feribá! Holnap ha jó idő lessz megyünk ki a telekre,ha gondolod szivessen látunk!
mesu jól emlèkszem,hogy neked vectrád van?
szevasz!
jó estèket!
Tudod, hányan fulladnak vízbe? Úgyhogy óvatosan igyál...
hát én sosem olvastam el de szerintem a nitro hígító sem lehet jobb!
Hogyne foglalkoznék. Tudod mi volt ráírva? Ilyet nem láttam még. Meg ilyen piktogrammot.

Azt írta az adatlap, hogy már belélegzésre is halálos tüdőkárosodást okoz...nem okozhat, okoz. Persze gondolom jó nagy szippantásnál, de azért ezt nem árt észben tartani
ti ilyennel is foglalkoztok? én sosem olvasom el.
Halihó sziasztok!
Jóestét!
Hali gali mindenkinek
Tök jó az idő. Valaki guriga?
Vagy egy jólálcázott Dragster Ilyen kerekekkel már letapad