Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az belül egy 20mm átmérőjű menetes cső. Tekerd csak bátran, kijön az.
(egyébként 15Nm)
Ez igaz,ezért találták ki a szivattyús kenést,az odanyomja 4-5 bar nyomással,az ott is marad a felületen.De lásd jó szivem,itt van neked szinti olaj,csak kicsit van árahttp://www.patroldoktor.hu/web...
Azt már rég észrevettem mert ez nem akkora szám mint 1 olajfolt a motorod alatt
Na ha nehezen is de csak megmutatta neked valaki.
Akkor baj van. Oda van írva láthatóan, hogy 4, vag y7 Newton, erre ráhúzta a barom, de istenesen, összesült, mint a bájgli. Lehet ott is marad, mert különben bele fog szakadni
normál
Ez már az "új" Meceller Z6. Így van jelölve bár engem is meglepett.
És ha olajcsere, azt mondjátok meg legyetek szívesek, hog ynormál, vagy fordított menetes-e az olajszűrőt rögzítő csavarunk? Mert nem jön le
Hát raktál fel MZ harmonikát a telóra
Főleg hozzáértőket kérdeztem.
A szintetikust elsősorban gépjárművekhez találták ki,azoknak meg ugye száraz kuplungjuk van.A motorkerékpárok nedves kuplungja a szintetikustól hamarabb megcsúszhat.A versenymotorok olaja különleges,attól nem csúszik a kuplung,de az félhavi fizetés.
Nem nyert, nem folyik.
Ennyit arról hogy pupu szeme mindent lát.
Hát igazad van.
Szakink elmesélte, hogy az ásványi, meg a szintetikus olaj pont ellenkező képpen viselkedik a hőre. Azt mondta, hogy az ásványi olaja hő hatására "elkúszik" a felülettől távolabb, míg a szintetikusra nincs ilyen hatással a hő. És ezért elvileg pont ott nincs rendesen olaj, ahol kellene. A többi tulajdonságát ismerjük ugye, hogy hamarabb bemelegszik, hamarabb eljut hidegen a megfelelő helyre, nincs benne semmi, ami lerakódást tudna képezni, nem ég meg...stb
Én nem vagyok versenyszerelő így az én véleményem a számít a legkevésbé de ha attól nyugodt a lelked hogy szintetikust vettél bele akkor természetesen azt kell megvenni.
Ugyan vannak itt olyanok akik a huszonéves gépükben 80-100e km körül van és az utóbbi 20-30-40e km azzal az Istenverte elmaradott ásványi vagy félszintetikus sz&rral ment bele és semmi jele annak hogy ne folytatnák a pályafutásukat.
Nekem a GTR-ben a szervizkönyv és a matricák alapján 10w40-es ELF ásványi olaj volt benne (jelenleg 20w50-es ásványi Motul mert vásárláskor ezt a drága sz&rt vetették meg velem ) és jelenleg 74e km futás után gyönyörűen jár.
Jobbnak jobb a szintetikus olaj de országúti körülmények között semmilyen gyakorlati előnyét nem lehet tapasztalni.
Á úgyis a castrol lesz francnak sincs annyi pénze a szintetikusra, csak dumálok itten
Hát szeretem kihozni a gépből amit tud. Versenyeztem régebben, ezzel nem fogok pályázni, viszont már most érzem, hogy a 10/40-es olaj túl híg bele.
Versenyzel?
Mit mondott? Amikor ezeket gyártották csak ásványi olaj volt...
Mondom, meg sem kérdeztem volna, ha az a versenyszerelő nem kötötte volna a lelkemre, hogy csak szintetikusat. Én is simán az actevo-t venném. De olyat mondott az ürge, hogy valóban elgondolkodtam.
Csak az egyik full synt
Még a mosógépbe megpróbálhatod. Csak a cementet kell beletenni a vizet adja magától mosószer nem kell bele. Arra vigyázzál, hogy rövid programot válasszál, centri nélkül...
Kösz Kombim sincs de mind1, legfeljebb keverjük szárral meg fúrógéppel, végül is csak 30 zsák
De legalább nem kell szállítgatni, kölcsönkérni mert az van.
hello! Megkèrdezem neked!
Megkérdeztem nincs neki Ő is kölcsönözni szokta. Azt mondta vannak kisebbek amik egy nagyobb kombiba is beférnek akár...