Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok tegnap kaptam egy ilyen "okos" telefont! És rájöttem hogy hülye vagyok még hozzá!
Azonnal meg kell venni. Ha még megvan...
Úgy legyen!
Én meg a Jászságban.

Mondjuk ha kiderül az idő hamar fent vagyok.
Inditasnál nem all meg alapjaraton tartanom kell a kezem rajta kb 2 percig utanna mar beáll az alapjárat.Hideginditásra vagy sokk ra nem tudom hogy hivjatok,ossze vissza reagal de inkább beköpi a gyertyát.Gyertyát is cserélt benne a servizes.
szárazabb utat!
Sziasztok!
Halihó sziasztok!

Mizu? Én épp szenvedgélek a másnap okozta dolgoktól! Az odő szar úgy hogy a mai motorozás elmarad.

Ezt valaki biztos irányítja mert az nem lehet véletlen hogy mindig hétvégére szARIK BE AZ IDŐ!
Én a 78-as ezeröcsit cseréltem egy 79-es 320ra, hát az eléggé más világ volt nagyon szerettük, 91-ben még nem volt jellemző itthon a bmw. 120 ló a 75 után, meg az a futómű...
Jameg a 2103as akkor is jobban bejön.
Azokból a hármasokból a mi a cápa után van (e30) 3 kiló egy mèg menthető.
Csak az utodját kerestem, 1980-90 hármas, 500 jurotol, műszakival
Ez mos 120 e Ft. Megduplázom. 240ig hozz nekem egy cápát. ha tudsz. Nem mindenkinek telik bmw-re vazzzz...
Hagyd má a faxba, vegyél inkább bmwt egy cápa hármast is annyi rendbetenni, mint egy ladát
Sztem szegény a keverék... És felette is lehet gond, csak azt már nem veszed észre, amíg ki nem próbálsz egy hibátlant.
Melegedés, füst szine?
Nem tudtam mèg Kingát rábeszèlni
Tudna valaki segiteni abban hogy mi lehet az oka menet kozben rahuzom a gazt es fulladva megy a vas majdnem lassul,nemhogy gyorsuljon. csak fokozatosan tudom novelni a sebesseget mert nem birja a hirtelen gazt.ez 4500 fordulatig csinalja felette nincs gond.Ezt mar regota csinalja, voltam szervizben de karbipucolas es allitgatas utan ugyanaz.Mondtam a szakembernek probalja ki erre azt mondta sohasem probalja ki a motorokat,csak a sajatjaval motorozik.
Hat akkor hogy allapitja meg hogy mien lett?
Jo reggelt mindenkinek.
Itt már leszakadt az ég, és kezd tisztulni az idő
Pedig du-ra pörköltfőzést terveztem a haverokkal, de legfeljebb bejövünk (kár, nem szívesen engedem be a nappaliba a sok részeg állatot )

itten mingyá leszakad az ég és nem kicsit fog esni
http://www.idokep.hu/radar
Mindenkinek szebb napos időt!
Mi bajod vele tök jó kupak
És odaadta százba?
Egy ilyen? Én úgy tudtam hogy egyidősek vagyunk.