Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudomán ehez se, csak jó alapanyag, meg türelem. A tüz a lenyeg, arra kell figyelni, ne égjen meg, ne álljon le a fővés. Szinte el se lehet baxni.
Ja meg jó vasbogrács kell, zománcosban nem olyan az íze.
De azért finom volt! Nem?
Délután gyorsan nekiálltam fűnyírni (43%-a kész) aztán mikor vihar lett akkor csinálgattam kicsit K-t.
Egy megázott és nem megy, de neked az esőtől 3 hengeres már nem újdonság
Az egyik hengernél sokkal gyorsabban korrodál az új gyertya. De biztos az a henger sokkal nagyobb teljesítménnyel is dolgozik...
Jól hangzik. Mi inkább grillezünk,mert ahhoz nem kell tudomány.
Gondoltam megnézem a gyertyaképeket mert szerintem sokat kap.
Úgy tűnik hogy "négyet fizet hármat kap" akció volt a kereskedésben ahol vettem a GTR-t, ráadásul 2,3e-ért számították a 8-900Ft-os gyertyák darabját (is)
Nem véletlenül nem hordok motort szakszervizbe.
Aztamindenit

Bőséges volt.
Jól sikerült, mind el is fogyott 2 kg hátszin, uennyi lábszár, 1kg hagyma, meg 4 óra lassú keményfa tűz vörösborosan persze
Mogyoró+mazsola+étcsoki apróra törve. Király!
Jó estéket!

Pizzaból sosem elég
basszus most ettem meg egy egész pizzát de ebből még ennék!
nekünk a házközepén van illetve a falba építve így be tudom vele fűteni az egész lakást. kazánnak nem volt helyem mert akkor még raktam volna fel radiátorokat is.
Most végeztünk a kertipartyal most kezd jönni a vihar... Megusztuk.
na letöltődött az F1...
megyek
nekem a legnagyobb bajom az a cserépkályhával, hogy egy helyen fűt. + rengeteg helyet foglalt
a radiátor + vegyestüzelésű kazán + csövek,csapok, ezmegaz. + munkadíj nekem 220-ba állt meg. és mindenhol meleg van.
durva
Pestának előzmény.
Pistiii
Terasz kapcsán mondjál nekem véleményet lszi!
mindjár rakok előzményt

apuuu, veddmegnekem.
visszaadom érte az ezresed. na?
ja persze
havernak is ifon 4 van.
egy qva képet nem tudott nekem blútúszon átküldeni, mert azt nem lehet
nembaj, mondom van nálad adatkábel itt a végesre dobd fel, és ... nem lehet, mert fájlkezelő nincs rajta., a program meg amivel lehetne, ammeg...
NANEEEE !
egy zárt szar.
ja, és most ma 5 colrol beszéltünk,. a még újonnan kapható 4S valami 3,2 col vagy miapöcs? egérmozi !
Na miért?