Retek redbull tuti, hogy csalt... volt is tyúbon videó, hogy Fettel bullja ratatázik a kanyarból kifelé jövet... misztikus, ugye? és mi csoda, pont ezzel nyert mindig a bull, a kigyorsításokkal...
De aztán nem lett "ügy" belőle, valszeg matesicc tejelt a megfelelő helyre.
valamit cseleztek páran, főleg rajtnál tavaly emlékszem volt egy pálya, ahol egy kigyorsításnál az egyik autó úgy ment el mint egy űrhajó a többiekhez képest, és határozottan kipörgésgátlós hangja volt
Írt megint a kiscsaj.
Mikor mondtam hogy áztunk hazáig, arra írta hogy ne is mondjam,emlékszik, azt hitték hogy annyi a további nyárnak. De szerencsére utánunk két nappal már megint bazi meleg volt és a víz is felmelegedett, jó szezonjuk volt szeptember közepéig.
A kétszemélyes 40 eurós apartman meg nem az emeleten van, hanem az az ami ott volt mellettünk a garázs előtt. (asszony azt választotta)
3 napot kell előre kicsengetni a foglalásért.
Ha a szélén le akarod forditani a lapot lefelé akkor L-alaku alcsi élvédőt használj . De ne logjon a lap síkja fölé Mert megáll a víz ! ! ! Kűltéren műanyag élvédőnek nincs keresni valója . Ja kenhető szigetelésben is van olcsobb és ragasztóban is de én ezt javalanám ha azt akarod hogy ott is maradjon sokáig .
Valószínüsitem hogy hajszálrepedés (általában sok helyen előjön lakoházaknál is ) Először drótkoronggal le kéne pucolni a betont azt Sakret SBA 2-komponensű kenhetõ szigetelés reá . majd Sakret FFK+ os vagy EF -es ragasztóval lerakod a lapokat fogazott glettvassal . ennyi a történet . Ha vaskosabb repedések vannak akkor természetesen komolyabb beavatkozásokra van szűkség. Azért mondok egy smást a burkolo lap nem vízzáró ! ! ! legyen bármilyen is . Másik attól hogy egy ragasztó Viseli a Flex nevet is az nem azt jelenti bárhová jó ! Nem fagyálló minden ragasztó ami tartalmazza hogy flex. (persze sokan ebben a hítben vannak )
Persze, csak még előttem van amikor mondtátok hogy előző nap főpróbát tartottatok hogy hogyan kell üzemelni a faszénnel, nehogy leégés legyen ha ábrusék megjönnek.
De aztán nem lett "ügy" belőle, valszeg matesicc tejelt a megfelelő helyre.