Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Retek redbull tuti, hogy csalt... volt is tyúbon videó, hogy Fettel bullja ratatázik a kanyarból kifelé jövet... misztikus, ugye? és mi csoda, pont ezzel nyert mindig a bull, a kigyorsításokkal...
De aztán nem lett "ügy" belőle, valszeg matesicc tejelt a megfelelő helyre.
http://youtu.be/zxig8iM7jDU nem erre gondoltam, de ez is izgalmas
Mentem éjszakára.
valamit cseleztek páran, főleg rajtnál tavaly emlékszem volt egy pálya, ahol egy kigyorsításnál az egyik autó úgy ment el mint egy űrhajó a többiekhez képest, és határozottan kipörgésgátlós hangja volt
IPad. ááájjjpaaaaddd
Tegnap és tegnapelőtt nem értem rá foglalkozni vele. Ma is csak 1,5-2 órát most este.
Te aztán haladsz a munkával. Hiába! Aki érti a dolgát!
Tényleg?
Az eleje kész van (telók, fékek, kormánycsapágy, zajszigetelt sárvédő, gumi csere)
Holnap ha ráérek akkor jön a szelephézag és a karbisor.
Írt megint a kiscsaj.
Mikor mondtam hogy áztunk hazáig, arra írta hogy ne is mondjam,emlékszik, azt hitték hogy annyi a további nyárnak. De szerencsére utánunk két nappal már megint bazi meleg volt és a víz is felmelegedett, jó szezonjuk volt szeptember közepéig.
A kétszemélyes 40 eurós apartman meg nem az emeleten van, hanem az az ami ott volt mellettünk a garázs előtt. (asszony azt választotta)
3 napot kell előre kicsengetni a foglalásért.
nincs kipörgésgátló
Már kifőzted a karbikat is? Teló is kész?
Fődém bontás és csere de gondolom Tomas nem szeretné azt
Ha a szélén le akarod forditani a lapot lefelé akkor L-alaku alcsi élvédőt használj . De ne logjon a lap síkja fölé Mert megáll a víz ! ! ! Kűltéren műanyag élvédőnek nincs keresni valója . Ja kenhető szigetelésben is van olcsobb és ragasztóban is de én ezt javalanám ha azt akarod hogy ott is maradjon sokáig .
" Ha vaskosabb repedések vannak akkor természetesen komolyabb beavatkozásokra van szűkség"
Dózer?
Kipörgésgátló meg energiavisszanyerő rendszer mi?
https://www.youtube.com/watch?...
Valószínüsitem hogy hajszálrepedés (általában sok helyen előjön lakoházaknál is ) Először drótkoronggal le kéne pucolni a betont azt Sakret SBA 2-komponensű kenhetõ szigetelés reá . majd Sakret FFK+ os vagy EF -es ragasztóval lerakod a lapokat fogazott glettvassal . ennyi a történet . Ha vaskosabb repedések vannak akkor természetesen komolyabb beavatkozásokra van szűkség. Azért mondok egy smást a burkolo lap nem vízzáró ! ! ! legyen bármilyen is . Másik attól hogy egy ragasztó Viseli a Flex nevet is az nem azt jelenti bárhová jó ! Nem fagyálló minden ragasztó ami tartalmazza hogy flex. (persze sokan ebben a hítben vannak )
De ezt meg hogy?

Elfogyott a kedv a végére?
Hááát ha lebőgés lett volna belőle,vagy pizza.
Persze, csak még előttem van amikor mondtátok hogy előző nap főpróbát tartottatok hogy hogyan kell üzemelni a faszénnel, nehogy leégés legyen ha ábrusék megjönnek.
Full vízvédett pipái vannak így oda nem jut le semmi.
De a középelektródáján is látszik hogy ez nem 2,5e km-t ment mint a másik 3.