Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlet mindenkinek!
Ez még a régi első gumi? Nem forditva van fent? Fura...
A nyilazás ált. kifelé mutat, ahogy forog a kerék
jó, de hát régi motor
Jó van na látom folyik az olaj
Ja és szénport tilos a kályhába rakni,volt ismerősöm akinek az anyja egy lapát szénport dobott a tűzre,aztán a következő pillanatban lehajította a kályha tetejét.Nem győztek kályhás után futkosni,télen gyorsan kihűl a lakás,meg meszelni is kellett utána.Az iszap pakurával kevert szénpor,így biztonságos és nagyon jól fűt.
Mi is kályhával fűtöttünk 1980-ig,este kellett megrakni,de ne fával fűtsd arra rámegy a gatyád is,és azt valóban kétóránként rakni kell.Fával kell begyújtani aztán ha még lehet kapni akkor iszapot tegyél rá,az égni fog reggelig.Akkor megint teszel rá és estig tartja a meleget.Azt viszont tudnod kell,az iszapnak nagyobb a hője,ezért gazdaságos,viszont vastagabb samott bélést kíván,ezt a kályhások tudják.
Köszi azért. Már megrendeltem Japánból. Talán egy hét és itt van.
na én lefekszek aludni
ezdekurvaérdekes

a praktikerwebshopja szerint 220 doboznyi van belőle, és alapból 1598 Ft nm-e. ott 2000 Ft körül volt asszem, és állítólag nem volt belőle.
útálomhaátakarnakkúrni !
1500-1900 / nm között van.
csak kapj belőle
ez olcsó de jó
ez nem volt mázas.
a lap anyaga volt végig (ez az olcsóbbik )
annyi, hogy minta van, amitől nem sík, így gondolom nem is csúszik, meg a lap itt-ott vörösre van festve.
ilyesmi
persze a pad nem kicsi
neki egy ipad minije is van. szombaton melóba ő osztott nekem netet, hogy megtudjam nézni az időmérőt- éshát ugyanaz a progi az ipadon és a nexuson...
neki 1 perccel hamarabb befejeződött az 1 órás edzés, mert egy hajszál pillanara sem csuklott meg a kép és a hang. nekem 2-3 percenként 1-2 mp-re megállt.
ettől ios cucc nemkék. túl zárt. fizetni meg elvből nem fizetek olyanért amit meg is kalózkodhatok. hiába, nekem még ilyen a neveltetésem
most nagyon filózok egy padfone 2-n.
az a lényeg ne legyen külön máz felületű . A lapp anyagával azonos legyen a felső máz rész . Azok örökös mint a szegénység
De nem kicsi. És használni tényleg mocskosul jó! az általad említett rész valóban cinkes.
mia tatabányai lakásába is néztünk, és ebből nincs, abból nincs, ennek csak az egyik színe van, annak csak a másik Ráadásul a kibekurt negyedik emeletről kell lehordani egy komplett fürdőszobát, plusz a vakolatot mindent senkink nincs ott, csak a mia gerincsérves nagybátyja, aki majd a vizet, meg a burkolást csinálja.
Fábi mi van a lamellákkal ? Megrendelted ? Néztem az egyik nekem jó a másik már kopótas.
más oprendszer van rajta? IOS mindkettő, nem?
igen.
le akarom fordítani a lapokat.
ma voltunk Praktikerbe, mert ma volt 20% kedvezméyy mindenre
30 nm-nyi (cca 20-25 doboz lapot akarok venni, és se a Baumaxban se a Praktikerben nincs annyi a kiválasztott darabból. )
vörös kőmintás gres lap
A másik felé is igaz, kicsit másabb életvitelt igényel a fa tüzelés. Talán ezért is nem használja a fater sem
Van nálunk is a nappaliban. Szuper dolog. Ha fater anno bedurrantott, meg lehetett rohadni olyan meleg volt. Hangulatos és egyébként az a sugárzás(infra) ami ebből jön kifejezetten egészséges
Mivel Ti már eldöntöttétek és én nem is akarlak befolyásolni csak az én véleményemet írom le.
1. Nagyon dekoratív tud lenni egy ilyen kályha akár a lakás dísze is, de...
romantikázni lehet mellette csak ha család lesz akkor folyamatosan arra figyelni, hogy a gyerek nehogy a közelébe menjen felügyelet nélkül, már nem is lesz annyira szórakoztató.
2. Télen mikor egyébként is hideg van és az ember nem szívesen járkál ki a házból, Te elég gyakran fogsz kijárni tüzelőért hacsak nem akarsz egy nagy halom fát a lakás közepén tárolni.
3. A kályhát minden nap ki kell salakolni ami a legóvatosabb eljárással is porolni fog a lakás közepén( Betti ezt akkor nem fogja üdítőnek találni főleg ha a csemete ott nyafog mellette)
4. Ha valahová elmentek otthonról egy fél napra (szülők, barátok) és este felé értek haza szar lesz hidegben fürödni, vacsizni, ágyba bújni mert ott este 10-ig nem lesz meleg.
5. Nem nagyon van olyan kályha amiből ne csapna ki a füst mikor ráraksz a tűzre. Nézd meg a frissen festett plafont 3-4 év múlva.
Ha vegyes tüzelésű kazánhoz nincs hely, bent egy gázkazán biztos elfért volna. Ha radiátort nem akarsz a padlófűtés is járható út.

Sanyiéknál egészen más a helyzet. Ők nem ott élnek és lehet, hogy nincs is oda vezetve a gáz. Időnként azzal fűteni jó megoldás lehet.