Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irinyi, az Allee mellé.
Gépet azt könnyen tudnék intézni - itthon ... Pesten gépet is csak bérelni tudok, meg szállíttatni is csak taxival sok pénzért, akkor már több lenne a leves, mint a hús...
Valamelyik pesti motorosnak lenne, és feldobná egy futóra, valami ilyen megoldás lenne a legjobb
Meg van itt egy eladó a Rudi bácsinak, 10eFt-t kér érte csak az a Baja, hogy 380-as.
Megkérdezzem? Hova kellene vinni melyik utcába? Bár nem tudom, hogy kölcsönadja-e mert azzal dolgozik...
Valaki!
Kéne szerdától egy betonkeverő, kb. 2 napra, Budán.
Odavinni meg elvinni is kéne...

Várnék 5leteket, segítséget, ismerős ismerősét, aki foglalkozik ilyesmivel. Természetesen minden költséget fizetek, nem ingyen gondoltam.
Èn a matrica színèt is nèzem. A kèkes árnyalatokat kedvelem. Kedvenc árnyalatom a basznikèk.
Értem. Doboz szín alapján kell választani olajat a gépjárműbe.
A szürke dobozosok általában pont jók az épp aktuális járművembe
A sok ráírt baromság csak arra való, hogy a júzernek a teszkóban a polc előtt legyen mit olvasni majd okos arccal bólogatva kiválassza az egyiket, ezzel hirdetvén környezetének jártasságát a témában
Nagyon ügyes vagy Gyuszkó, szép tankod van gratulálok.
Kicsit kipingáltam.
Ma még nem is tankoztunk.
Hétvégén nagy akció volt,Gyuszkó is lecserélte az öreg Löwét meg a gyenge T32-t erre a jenki fiúra.Szépen lehozta a meccset a nagy csúzlijával.
Pedig neked még szemüveged is van.
Szerintem minimum 50szer le lett írva, hogy a banda jó rèsze ásványi olajat használ. Többen castrol actevo -t itatunk vele. A többi állt. drágább. De ez vallás ès pènztárca, meg "eztajánlották" kèrdèse.
Akkor mi alapján választasz? Az mind igaz ami ott le van írva, nem?
Én nem a ráírt marketing szöveg alapján választok!

De csak mert nem bírom azt az apró betűt elolvasni
Nem próbáltam még de szerintem nincs nagy különbség köztük mindegy melyiket veszed.
Én is valami ilyesmire gondolok. Mondjuk akkor arra kell még gyűjteni
nem èn árulom!
Szerintem az ablakmosó tartálya lesz az...
Agip-ot megéri venni mert azt írja, hogy: "Csúcsminőségű, szintetikus kenõanyag, amely szélsőséges üzemi körülmények között is maximális védelmet nyújt a motornak. Tartós igénybevétel során is jól turi a szélsőséges körülményeket, ugyanakkor optimális viszkozitást biztosít."
Szerintetek? Nálam 2 esélyes van, az első 2. Azt javasolta egy öreg szaki, hogy csak szintetikusat. Szerintetek? Megéri az Agipot venni?

OLAJ 20W50
Tank hogyé van?
Mi az a kis tartály ott alul?