Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt van, ami még maradt az FZR-ből. Semmi más nincs, csak ami a képeken van. Minden idom törésmentes, minden fülük megvan. Ajánljatok érte valamennyit, akinek kell.
Itt a képek.
Igen emlékszema storyra. Akkor híres szerelő ez a Jocó mert az én motoromat is ő szerelte
Na ezt fogom megpróbálni. Mert hiába ütötem.
Ja amúgy szevasztok! gondoltam benézek aztán este jövök!
Hát nem tudom de az anyósék este 5 körül begyújtanak fával és még reggel is meleg a kályha.Reggel még az előző parázzsal begyújt ha szerencséje van ha meg nem akkor rendesen és estig megint semmi.
Nálunk is van más fűtés is mert a konvektorok megmaradtak és azokat is használjuk majd. de ha már kazánt akarok felrakni akkor terveztetés, engedélyeztetés meg egyéb ilyen faszságok kellettek volna.
Van neki. Ki is megy mingyá' és lefotózgatja, ahogy ígérte vagy 1 hete
Aztán lehet licitálni
Köszönöm a segítséged!
Az előző lapon, mlas néven fut. De majd látja szerintem hogy kérdeztél.
Köszi
Őt hol találom meg?
Itt a betonkeverőt kereső csávónak mintha lett volna.
Hell!
Keresek Yamaha FZR-1000 EXUP komplett hátsó idomot vagy csak hátsó lámpa feletti kis takaróidomot!
Árban megegyezünk.
Szín mindegy.
Egyébként pasztával szokták megkenni a tömítő felületeket (de az nem fog ekkorát) ha nem cserélnek O gyűrűt vagy esetleg már meg van ütve a felület és szivárog.
A kevésbé hozzáértők általában túlhúzzák a szűrőházat mivel a nyomatékkulcsot mint valami pénzbehajtásnál használatos segédeszközként azonosítják és mivel ez a cső elég masszív így nem szakítják bele a blokkba.
A kisebb csavaroknál az aluöntvénybe fúrt menetek mint egy gyári nyomatékkorlátozó, úgy szakadnak meg ha túl vannak húzva. Pl. a hengerfejben ez általános szokott lenni, a 40 vez.tengely leszorító csavarból hétszentség hogy már kihúztak párat, mert ott a 10Nm sima kulccsal nehezen érezhető. (húzzad csak jocókám tarcson az rendesen)
Ilyenkor jön a 6-os csavar helyett a 8-as menetfúró, majd amikor a következő főmérnök is megszakítja, akkor jönne a 10-es, ami meg már nem fér el. Olyankor "tőcsavar kell oda és beragasszuk, jó lesz az" ami persze csak dísznek lesz ott. (a hengerfejes képen pl. 24/6 a találati arány )
Kapcsold be a legénységnek a gyorsított képzést.
A T32 nem gyenge, az egyik legjobb toronnyal rendelkező gép, azt meg nem is kommentálom hogy eladtál egy prémium tankot.
Gyárilag 7 de az kevés szokott lenni, ezért ábrusnál 14-15Nm.
Ha melegen csinálod (mármint a járattad és meleg a blokk) akkor kicsit tágul az alu öntvény amiben a menet van és lehet hogy könnyebb dolgod lesz.
Üsd meg párszor a csavarfejet.
Nézegettem a manual-t. Mondjuk ott arányokat nem lehet kivenni. Rendben, akkor megpróbálom. Valóban méretes.
Hát egyébként szerelőmmel pont ezt találtuk ki, hogy erre a szezonra valszeg ott marad, aztán majd télen leszedem, mert úgy néz ki, hogy bele lett ragasztva egy régebbi szakadás miatt. Mondom, legalább 50-60 Newtont fejtettem ki rá, és semmi. Féltem hogy már nyúlás határon van. GOndolhatod, amikor egy 40(jó nem 50, de negyven centis megvolt) centis racsnissal erőlködni kell.
Az ott belül egy olyan bazivastag cső.
Akkor ezentúl nem fogsz szűrőt cserélni?
t láttam rajta Mindegy, nem ez számít, hanem hogy 50 centis erőkarral nem tudtam megmozdítani. Nem mertem már a nagy racsnissal tovább húzni. Biztosan nyúzzam bátran? (ez ilyen tipikus utolsó mondat )