Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

József, ön kevésbé volt teltkarcsú fiatalabb korában
Hát ha egy menyasszonyi ruhát hátizsákban viszel a menyasszonynak,kihajít vele együtt!Látszik hogy nem voltál még nős.
Hali

Ha jönnek robeszék egy tiszteletbeli látogatásra velük leugornék:ha elvisznek
Oké
Felesben megvehetjük,a részleteken megegyezünk
jah, ne is mondd! plusz eljegyzési gyűrű, majd jeggyűrűk (kettő kibebazsott darab), megetetni minden hülye rokont, és kedves jóbarátot, isszonyat lé plusz a nászút. Előre félek, honnan vesszük el azt a lét?
olyan az öltönyöd, mint a stolbucis meseautóban (idején) hordottak
kár, hogy nem gyüttetek, bár nem valami extrahasznos, de jópofa volt. Végigkarcoltam mindent ami lelóg oldalt a robeszen.
Először elképzelem, azután egészen élethűen látom lelki szemeimmel Ábrus és Ábrusné kétségbeesett tekintetét, midőn Mariann menyasszonyi ruháját hajtogatás nélkül betuszkolják egy hátizsákba...

(a fehér az)
láttam csak gondoltam hátha! akkor marad a kocsi!
Láttál te már közelről menyasszonyi ruhát?
Ez egy elég terjedelmes dolog ami kissé nagyobb mint egy tanga. Jelenleg a gyári fóliájában egy vállfán lóg felakasztva és persze belefér egy hátizsákba de ezeket nem igazán szabad összehajtogatni.
ha küldesz azt megköszönjük! Ő is kell hozzá? Ha játszik a hátitasi akkor legalább tudok egy jót motojozni!
Menyasszony nélkül felesleges. (pénteken itthon leszek)
Gondolom addig is egy kép nem ártana róla.
bele fèr egy hátizsákba?
rendben köszönöm! szólok elötte! lehet pènteken legurulok! szólok elötte!
Amikor itt jártok Adony környékén és szóltok előtte. (nem lakunk messze)
Méret? Háát, ilyen egész magas nőre való méret amit alig lehetett találni amikor kerestünk, mert nem egy megszokott dolog. (állíthatós de mindenképpen csak próbával lehet megállapítani)
az eljegyzès 8ève volt!
mikor lehetne megnèzni? Milyen mèret?
Ha azt mondjátok hogy tetszik és jó is, akkor nagyon keveset.
Nem mertetek előre szólni,nehogy nemet mondjanak.
mi mindent leszerveztünk,utánna tudták meg!
mi 40-en leszünk! Csak 184! mennyit kèrtek èrte?