Még annyi hogy a Genesisnek kissé masszívabb blokkja van a forgó-mozgó alkatrészek tekintetében. (abba még vót anyag )
A későbbieken már a folyamatos könnyítésnek (is) köszönhető az egyre nagyobb teljesítmény.
Én hogyha odaértem volna hogy a frézihez dugattyúszettet kellett volna vennem, ilyet vettem volna. (a gyári cucc is kb. ennyiben lenne, hengersorom meg volt +ban)
Más: Kész vannak a leválasztók és vasárnap valószínűleg járok Pesten.
Kedves csőví, mivel elméleti síkon beszélgetünk (mivel ez amiket leírtam orbitális pénz lenne) így ha ezt mind megcsinálnád akkor kb. 160-170 Le környéke az elérhető. (jelentős fogyasztásnövekedéssel együtt persze)
Természetesen van ilyen az exuphoz, sőt a Thunderace-hez is de ennek csak akkor van értelme ha mindenképpen ilyenre vágynál, ugyanis egy gyári állapotú használt R1 ugyanezt simán megadja egy jelentősen könnyebb és jobb futóművel.
Anyagilag kb. ugyanott lennél.
Annak idején járt nálam egy tuningolt exup lengővillacserén, az majdnem ilyen volt. Össze sem lehetett hasonlítani a gyári állapotúval.
A későbbieken már a folyamatos könnyítésnek (is) köszönhető az egyre nagyobb teljesítmény.
Én hogyha odaértem volna hogy a frézihez dugattyúszettet kellett volna vennem, ilyet vettem volna. (a gyári cucc is kb. ennyiben lenne, hengersorom meg volt +ban)
Más: Kész vannak a leválasztók és vasárnap valószínűleg járok Pesten.