Mivel 500-assal annyit mentem amíg gyulánk, majd andi vasát berepültem javítás után így nem tudok mit mondani. Indult, ment, jó volt de biztos hogy az elcsúszott vezérlési idők miatt nem volt tökéletes. Én annyit mondtam neki hogy jó lesz ez, pár évig még elmotorozhat vele aztán valószínűleg majd bele kell nyúlni a blokkba, szerintem 15-20e km kb. még van benne.
(erre 1,5 év alatt beletolt vagy 30e km-t)
Értem a dolgot Tehát akkor a lánc nyúlása miatt van. Na ennyire nincs elmászva nekem. Ennek a fele. De gondolom nem ment úgy, mint kéne, csak ment igaz?
Az feszít de mivel ez nem szíj hanem lánc és 3 lánckerék fogain feszül így a fogak miatt viszi magával valamelyik lánckereket is. (a jellel együtt)
Ha belegondolsz akkor a kopás következtében minden lánccsapnál lazuljon csak 0,1mm-t, az 10 láncszemnél már 1mm hossznövekedés. (valami 100-110 szem körül van a teljes hossz)
Már megvolt a szinkron Na kezdhetem elölről ? Á feribá, legalább gurulok egy jót, sztem lemenek én, azt legalább kezetfogunk Meg viszek lekvárt a palihoz
Este szétnéztem, megvannak a cuccok. (pont olyanok mint a baloldali a képen)
A hétvégén délutános leszek és akkor megcsinálom a feladathoz szükséges átalakításokat is.
A nyomásmérő helyét ledugózom és ha lehet akkor eltávolítom a felső állító részét hogy kisebb helyet foglaljon (mivel csak leválasztani kell, nem nyomásszabályozni) kibővítem a csatlakozó furatait hogy nagyobb lehessen az átmenő keresztmetszet, beleteszem a rézszálakat és felteszem a csöveket is. Elvileg már csak be kell kötnöd őket.
Mi lesz ha Puput is csapágyasra hajtja?
(erre 1,5 év alatt beletolt vagy 30e km-t)
Ha belegondolsz akkor a kopás következtében minden lánccsapnál lazuljon csak 0,1mm-t, az 10 láncszemnél már 1mm hossznövekedés. (valami 100-110 szem körül van a teljes hossz)
Ha viszont tudtok szinkront is állitani akkor hozzányulhatsz.
A hétvégén délutános leszek és akkor megcsinálom a feladathoz szükséges átalakításokat is.
A nyomásmérő helyét ledugózom és ha lehet akkor eltávolítom a felső állító részét hogy kisebb helyet foglaljon (mivel csak leválasztani kell, nem nyomásszabályozni) kibővítem a csatlakozó furatait hogy nagyobb lehessen az átmenő keresztmetszet, beleteszem a rézszálakat és felteszem a csöveket is. Elvileg már csak be kell kötnöd őket.