Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabvànyos de kettö rugo huza ösze
ráhúzós,bilincs fogja össze! már csak az a kèrdès,hogy E szabványos-e mert müszaki miatt kell neki!
5cm belmérete hosz 55 kb
Elballagott a kislányom.
Szerintem jo ha ugykel rÀhuzni
E-jelzèses?600-ra jó?
10 ezer jo
hello! E jelzès van benne? Mennyi?
Elado 12 ezerért
Érdekel
Szia üdv mindenkinek sürgösen elado jo fzr1000 szelepsor karnisor henger dugo val generàtor önintito vàz hàcsokerékel központi telo kormàny kiemelö elektronikàk uj vezérmülànc olaj meghajto lànc aki érdekel megegyezünk 06702745760
Szia van féktàrcsa féknyeregel együtt meg tüköris ha érdekel hivj 06702745760
Köszönöm. Én legkésőbb vasárnap megyek haza Soltvadkertről. Ha tudod már pontosan mikor indulsz Pest felé írd meg összefutunk...
Hali Fiatalok
Sajnos az idő vasfoga engem is elért/62/ még mindig a sebességet imádom,gyorsasági gépek amit nagyra tartok 47 éve,de a csontozatom a poziturát már nem nagyon akarja.Ugy döntöttem veszek valami 4-5-600ccm-s nagyrobogót.
Aki tud eladót ,vagy cserét jelezze felém
/Az fzr-t megtartm ,ha már 20 éve hajtom őket/
Köszi ,
Ha fel hivsz mondok árat
teljessen igazad van Feribácsi!
Ha az aprón csak egyszer kétszer adsz ,az nem olyan veszélyes mint itt.
Hiába ismered a fórumosokat ,az egyik nevében /békéssanyi küldött ,vagy ajánlott / már buktál is.
De ezennel le is zárom ezt a témát.
Jo reggelt mindenkinek.
És az aprón hírdetők? Nem gondolnám,mert ahhoz próbavásárlás alkalmával kell bedőlni,itt pedig ismersz mindenkit.
Mivel Magyarországon még a levelezéseket is átnézi -ellenőrzi az adóhatóság /könnyen megkeresnek ,számla nélküli eladás miatt!

A részleteket nem irom ,de volt már esetem ilyenből
Miért nem? Ezt sosem értettem. Így képet kapna mindenki az árról,és lehet jobban menne a bót.
Ma ballag a kislányom.