Egyetértek,ha meg van csinálva rendesen,és a kötelező karbantartást elvégzed rajta akkor már komolyabb hiba nem lesz.Ezt már ismered,meg segítünk,ha veszel egy másikat akkor újból indul az óra,ki tudja mi hibák jönnek elő.Meg ne hidd hogy egy kisebbet olcsóbb javítani,a Star-om már annyiba van mint amennyiért vettem,és még mindig foglalkozni kell vele.600-hoz Feri bátyónál dől ki az alkatrész az ajtón,de nekem is van bontva egy a pincében ha kell valami,szóval ne add el,injektorost meg felejtsd el,mert ha ott bedöglik az injektor,az már húzós összeg cserélni.
kisebb költségűt? az akkor robogó.
ezek huszoniksz éves korukra, ha nem cserélgették a vezetékeket, mennek, teszik a dolgukat. alkatrész van hozzá, és még segítség is hála a bandának. Ha arra gondolsz, hogy fiatalabbat veszel? szerintem injektorosig nem jutsz el, hacsaknem van rá zséé rendesen. (bár most írtad, hogy a nem vet fel) Egyébként meg ugyanezt a teknikát kapod. Asszem a 2000-es évek kezdetéig ugyanaz a yamaha sport cucca, egy-két eltéréstől eltekintve, mint amin Te ülsz, csak átcsomagolták.
ezt most megcsináltad, reméljük ez volt a gondja (kopp-kopp-kopp) és használod. én a 600-hoz komplett blokkot és karbisort vettem 55 e Ft-ért. 100 körül papír nélküli komplett motorokat adogatnak. ha kicsit összejön a zséé, télen veszel mellé egy papír nélkülit, és bármi van, csak dobot át az alkatrészt.
mikorjöttök már erre?
hát mi lenne? slambuc. jóféle nyírsági slambuc. tészta előre lepirítva a füstölt szalonna zsírjában.
Én meg mindjárt indulhatok dolgozni.
ezek huszoniksz éves korukra, ha nem cserélgették a vezetékeket, mennek, teszik a dolgukat. alkatrész van hozzá, és még segítség is hála a bandának. Ha arra gondolsz, hogy fiatalabbat veszel? szerintem injektorosig nem jutsz el, hacsaknem van rá zséé rendesen. (bár most írtad, hogy a
ezt most megcsináltad, reméljük ez volt a gondja (kopp-kopp-kopp) és használod. én a 600-hoz komplett blokkot és karbisort vettem 55 e Ft-ért. 100 körül papír nélküli komplett motorokat adogatnak. ha kicsit összejön a zséé, télen veszel mellé egy papír nélkülit, és bármi van, csak dobot át az alkatrészt.