Szia! A benzinszintet nézd meg. Azt nekem is csinálja, gyalázatos kijönni egy körforgalomból. Ha meg jól átmelegszik akkor meg többszöröse a tünet. De ez karbi. Sikerült megoldani a gyújtás bajomat, nekem szerencsére csak a gyújtó kábelek, meg trafók voltak rendesen összekutyulva. Tegnap már gyönyörűen ment. De a karbi szarozás még csak most jön
Még le sem feküdtem. (éjszakás voltam)
Sajnos így a képeken nem tudom kivenni hogy mi az amit látni kéne de nem hinném hogy mind a négynél ugyanúgy repedne el a hengerfej.
Jo reggelt mindenkinek.
Kedden voltam egy 40 km-ert motorozni rohadt meleg volt és mit ad Isten megint szarul ment a vas.4000 rpm alatt nem akart huzni csak fulladozva ment.
Tegnap olvastam,hogy Enzo-nak rájöttetek miért köpi a gyertyát,erre én gondoltam szétszedem hátha nekem is rosszul vannak rátéve a pipák.
Sajnos nem azzal volt baj,de legalább kiszedtem a gyertyákat.
1 barna szin
2 kormos
3 nedves
4 kormos
Ahogy kivettem a gyertyákat,benéztem a lyukba,jo koszos volt de kitakaritottam porszivoval amihez hozzáfogtam egy darab slag eggyik végét,a másikat pedig beledugdostam.Aztán megint belenéztem tükörrel és észrevettem valami kis repedést mindegyik lyukban.teszek fel pár képet rola.Ez gyárilag ilyen vagy valami gebasz van vele?
Igen én is azon gondolkodtam amikor elkezdett ketyegni hogy ezt így már nem biztos h el kell adni. Ennek ismerem a dolgait. Meg olcsóbb is mivel európai. Meg aztán ez már át van iratva, ami véres pénz volt, sokat számít. Bár nem úgy zizeg mint kebe. Szerintem a karbi kicsit megmakkant Feri bátyónál az állásban, mert darál alacsony fordulatok.aztán az is lehet hogy most kellene bele gyertyát venni. Most kint ülök a határban és csak én meg a gép ...
Megint futottam 30km-t,és megint sikerült 2 óra 20 perc alatt.
Te ilyet nem vettél észre sohaa tieden?
Sajnos így a képeken nem tudom kivenni hogy mi az amit látni kéne de nem hinném hogy mind a négynél ugyanúgy repedne el a hengerfej.
Kedden voltam egy 40 km-ert motorozni rohadt meleg volt és mit ad Isten megint szarul ment a vas.4000 rpm alatt nem akart huzni csak fulladozva ment.
Tegnap olvastam,hogy Enzo-nak rájöttetek miért köpi a gyertyát,erre én gondoltam szétszedem hátha nekem is rosszul vannak rátéve a pipák.
Sajnos nem azzal volt baj,de legalább kiszedtem a gyertyákat.
1 barna szin
2 kormos
3 nedves
4 kormos
Ahogy kivettem a gyertyákat,benéztem a lyukba,jo koszos volt de kitakaritottam porszivoval amihez hozzáfogtam egy darab slag eggyik végét,a másikat pedig beledugdostam.Aztán megint belenéztem tükörrel és észrevettem valami kis repedést mindegyik lyukban.teszek fel pár képet rola.Ez gyárilag ilyen vagy valami gebasz van vele?
Hát ugyan jól lepusztult ez a dög e, de úgy néz ki hogy a piócás emberem jó felé pipamocsokkal kénye be azt mán gurul is.
Szóval végre el tudok gurulni arrafelé oszt gurulhatunk ottanfele Önökkel ha minden szelep jól muzsikál
Mentem éjszakára.