Nem akarok beleszólni de szerintem ne állíts el rajta semmit hanem tedd fel a tiédet. (feri bácsi karburátora csak jóféle közelítés volt a gépeden mert szinkron gondolom nem lett csinálva, úgy meg nem teljesen tökéletes)
Egyébként én sem ismertem addig amíg nem jártam Debrecenben.
(volt kollégám vette az E36-ot ott ahol a Caprit is nézted és amikor másodszor mentünk hogy elhozzuk, akkor főztek épp ilyet valami családi rendezvény keretében)
Feribácsi, mi legyen a karbival, mert nem akarok hozzányúlni, mert a tied, de kéne rajta benzinszintet állítani, nagyon alacsony. Rángat mint állat. Jó mondjuk gyertya az köllene bele. Vagy megpróbáljam kipucolni?
Hogy vagy? Megyen az a rohadt motor Nem tudom olvastad-e, de a marha előző a trafókat cserélte fel. Elvileg minden jó. Szombaton van tali? Én csak kora délután tudnék menni, de akkor levinném a cuccokat, Köszönöm a segítséget
Hát a karbisor kőcsönbe van Feribátyótól, mert hibakeresés volt. De így már vissza lehet cserélni, mert nem az volt a baj. De nekem nem a vonalon kell lennie, hanem fölötte. No ez a vonalon van, ezért igen kicsi a szint, de nem akarok hozzányúlni, nem az enyém. 14.-én Feribátyónál tali van, délután el tudok zúgnio én is, oszt lehet vissza barkácsopljuk az enyémet
A karbit mar kétszer szétszedte a szerelö.Mindig azt mondta tele volt szutyokkal,de honnan?mert uj szüröt tettem rá tavasszal.Szoval nem tudom,lehet nem oljan ász a csávo?
Az úszóházon van jelölés,ott kell lennie a benzin szintnek,ez egy átlátszó csővel könnyen ellenőrizhető.A súbertűket tedd középső állásba,ekkor elég benzint kap de nem fogyaszt sokat.Ellenőrizd a membránokat,ne legyen lyukas,meg az összes fúvókát,mert ha így össze volt keverve a gyújtás,lehet a fúvókák se gyáriak,vagy nem jó helyen vannak.Kókány Bercinél minden lehetséges.
(volt kollégám vette az E36-ot ott ahol a Caprit is nézted és amikor másodszor mentünk hogy elhozzuk, akkor főztek épp ilyet valami családi rendezvény keretében)
Már jeleztem,hogy szombaton ballagás miatt most elmarad ,de hamarosan jelzem a következő lehetőséget.
Neked külön sütve!
Most már egy palacsinta talira igazán eljöhetnél
A vázzal ugy se tudok mit kezdeni de a többi még jól jöhet.
Lerendeztem köszi:megvettem
De miért jo az?
Az exup-nál van bemarás oldalról mind a 4 gyertyánál