Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mert meg van nyúlva már kicsit a vezérműlánc.
Nem akarok beleszólni de szerintem ne állíts el rajta semmit hanem tedd fel a tiédet. (feri bácsi karburátora csak jóféle közelítés volt a gépeden mert szinkron gondolom nem lett csinálva, úgy meg nem teljesen tökéletes)
Egyébként én sem ismertem addig amíg nem jártam Debrecenben.
(volt kollégám vette az E36-ot ott ahol a Caprit is nézted és amikor másodszor mentünk hogy elhozzuk, akkor főztek épp ilyet valami családi rendezvény keretében)
Feribácsi, mi legyen a karbival, mert nem akarok hozzányúlni, mert a tied, de kéne rajta benzinszintet állítani, nagyon alacsony. Rángat mint állat. Jó mondjuk gyertya az köllene bele. Vagy megpróbáljam kipucolni?
Ja rendben. Lesz kis hozzávalóm a palacsintához, mondjuk pár üveg csudi lekvár
Hali
Már jeleztem,hogy szombaton ballagás miatt most elmarad ,de hamarosan jelzem a következő lehetőséget.
Hogy vagy? Megyen az a rohadt motor Nem tudom olvastad-e, de a marha előző a trafókat cserélte fel. Elvileg minden jó. Szombaton van tali? Én csak kora délután tudnék menni, de akkor levinném a cuccokat, Köszönöm a segítséget
Üdvölés Feribácsi!
Bármikor az időd engedi csak egy telefon
Neked külön sütve!
Most hívtak 30ig meló mindjárt jönnek hétvége elbaszva
Hali Pupu
Most már egy palacsinta talira igazán eljöhetnél
Megint lesz tartalék telóm.
A vázzal ugy se tudok mit kezdeni de a többi még jól jöhet.
Hali
Lerendeztem köszi:megvettem
De a porszívós trükk nagy igaz? Én is megcsináltam, mert kavicsok voltak a gyertyánál...a fene se érti
Hello.
De miért jo az?
Sziasztok!
Hali!
Az exup-nál van bemarás oldalról mind a 4 gyertyánál
Gyula,ha jössz Debrecenbe szolj,mert megyek én is.Legalább találkozok valakivel élöben a forumrol.
Vagy csalik
Hát a karbisor kőcsönbe van Feribátyótól, mert hibakeresés volt. De így már vissza lehet cserélni, mert nem az volt a baj. De nekem nem a vonalon kell lennie, hanem fölötte. No ez a vonalon van, ezért igen kicsi a szint, de nem akarok hozzányúlni, nem az enyém. 14.-én Feribátyónál tali van, délután el tudok zúgnio én is, oszt lehet vissza barkácsopljuk az enyémet
A karbit mar kétszer szétszedte a szerelö.Mindig azt mondta tele volt szutyokkal,de honnan?mert uj szüröt tettem rá tavasszal.Szoval nem tudom,lehet nem oljan ász a csávo?
Szuper! Néha én is úgy érzem, hogy nagyon rámfér már egy edzésterv
Az úszóházon van jelölés,ott kell lennie a benzin szintnek,ez egy átlátszó csővel könnyen ellenőrizhető.A súbertűket tedd középső állásba,ekkor elég benzint kap de nem fogyaszt sokat.Ellenőrizd a membránokat,ne legyen lyukas,meg az összes fúvókát,mert ha így össze volt keverve a gyújtás,lehet a fúvókák se gyáriak,vagy nem jó helyen vannak.Kókány Bercinél minden lehetséges.