Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó volt...
Üdv itt.
Délután elmentünk sétálni egy nagyot. (a helyet ismerőknek: a Lidl-ig )
Pár ismerős kép:
Sziasztok.
Csatlakozom én is akkor. Pénteken lettem birtokosa egy 93 as Fzr 1000 esnek. Holnaptól újra szép idő várható.
Széles utat kívánok mindenkinek Ümi87
Feri bával beszéltem már, mondta h tud adni egyet, csak nem tudok lejutni sehogy. Nem jár arrafelé valaki?
Szerelő aszonta mazli h nem lőtte le az alsó tányért.

ÚÚÚ basszameg ez durva, nagy mákod volt.
veled volt
Üdvözlet indenkinek! Feribátyám itten vannak a képek. Még jó hoigy nem ölt meg

Segítsetek gyerekek, hétvégére mennie kellene
Király vagy.
Van még híjja, holnaptól burkolok, meg parkettázni is kék, meg festeni legutoljára az egészet, aztán komplett konyhabútor meg a fürdőbe kád+szekrény+szerelvények, aztán költözés, de van még az egészre két hetem
Kèsz lett a Pösti pecó? Kèp van?
Elrendezlek nyugi.
Niccsak milyen ügyesen ások gödröt...
Nembaja... Majdmegnő megin.
Felhős kissè. Nekem is kimaradt a Dunába fürdès.
Egyből találtam elfoglaltságot idehaza.
Reggel lekaszáltam a kertet. 1100 nm.
Most kerítès alapot ások. Ez a modern tekknikkka. Itt is van wifi a mobilhoz.
Asszem a bal mutatóújam körmèt lerendeztem. Odaszorult a kerítès betonpillèrje ès az ásó közèè
Gondoltam hogy nem ide jönnétek.
Téged +látogatlak, oszt' akkó majd verekedhecc
úgy láccik, arrafelé ilyen hideg a víz... emléxel, mi később voltunk, de akkor is hideg volt
Lehet, délebbre mások az áramlatok, mert Zadar alatt voltam legtöbbx, de arrafele nem volt hideg.

Legmelegebb Asprovaltán volt, de az görögbe van
1x jártam Borszéken,az is nagyon tetszett,sajna csak jöttünk-mentünk. Dolgoztam.
Milyen szép tiszta a víz.
Ez klassz nagyon!
Annyira nem áztatja mert csak összemegy, olyan hideg a víz.
Nemrég lementem az asszonnyal mert napozni meg fürdeni akart, végül egy bánzájjal beleugrottam mert csak bénázott mindenki térdig a vízben hogy be kéne menni de milyen hideg. (mondjuk tényleg az mert kis híján szívgörcsöt kaptam )