Sziasztok.
Csatlakozom én is akkor. Pénteken lettem birtokosa egy 93 as Fzr 1000 esnek. Holnaptól újra szép idő várható.
Széles utat kívánok mindenkinek Ümi87
Van még híjja, holnaptól burkolok, meg parkettázni is kék, meg festeni legutoljára az egészet, aztán komplett konyhabútor meg a fürdőbe kád+szekrény+szerelvények, aztán költözés, de van még az egészre két hetem
Nembaja... Majdmegnő megin.
Felhős kissè. Nekem is kimaradt a Dunába fürdès.
Egyből találtam elfoglaltságot idehaza.
Reggel lekaszáltam a kertet. 1100 nm.
Most kerítès alapot ások. Ez a modern tekknikkka. Itt is van wifi a mobilhoz.
Asszem a bal mutatóújam körmèt lerendeztem. Odaszorult a kerítès betonpillèrje ès az ásó közèè
úgy láccik, arrafelé ilyen hideg a víz... emléxel, mi később voltunk, de akkor is hideg volt
Lehet, délebbre mások az áramlatok, mert Zadar alatt voltam legtöbbx, de arrafele nem volt hideg.
Annyira nem áztatja mert csak összemegy, olyan hideg a víz.
Nemrég lementem az asszonnyal mert napozni meg fürdeni akart, végül egy bánzájjal beleugrottam mert csak bénázott mindenki térdig a vízben hogy be kéne menni de milyen hideg. (mondjuk tényleg az mert kis híján szívgörcsöt kaptam )
Pár ismerős kép:
Csatlakozom én is akkor. Pénteken lettem birtokosa egy 93 as Fzr 1000 esnek. Holnaptól újra szép idő várható.
Széles utat kívánok mindenkinek Ümi87
ÚÚÚ basszameg ez durva, nagy mákod volt.
Segítsetek gyerekek, hétvégére mennie kellene
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://www.youtube.com/watch?v...
Niccsak milyen ügyesen ások gödröt...
Felhős kissè. Nekem is kimaradt a Dunába fürdès.
Egyből találtam elfoglaltságot idehaza.
Reggel lekaszáltam a kertet. 1100 nm.
Most kerítès alapot ások. Ez a modern tekknikkka. Itt is van wifi a mobilhoz.
Asszem a bal mutatóújam körmèt lerendeztem. Odaszorult a kerítès betonpillèrje ès az ásó közèè
Lehet, délebbre mások az áramlatok, mert Zadar alatt voltam legtöbbx, de arrafele nem volt hideg.
Legmelegebb Asprovaltán volt, de az görögbe van
Nemrég lementem az asszonnyal mert napozni meg fürdeni akart, végül egy bánzájjal beleugrottam mert csak bénázott mindenki térdig a vízben hogy be kéne menni de milyen hideg.