Egyébként az a legf&szább hogy költöttél rá, aztán végül mégis neked kellett szétszedni hogy kiderüljön hogy igen komoly hiba van a rendszerben. (hogyha ismeretlen karburátort állítok be akkor nálam alap dolog, ezeket mind végignézem és azután tekergetem el ha kell)
Persze ne gondold hogy csak te jártál így, sajnos ez a "normális".
Én pont ezek miatt kezdtem magánszorgalomból megtanulni motort javítani annak idején, mert a szervizekben ahol jártam (többek között Budapesten is) ugyanezt tapasztaltam. (fizetni mindig sokat kellett de a motor nem lett jó,aztán itthon nekiállva láttam hogy nagyon nem is csináltak semmit)
kb. 15 éve vittem utoljára szervizbe motort de azóta senkit sem engedek hozzányúlni egyikhez sem, megtanultam hogy csak az lesz rendesen megcsinálva amit én csináltam. (már sokszorosan bebizonyosodott tétel hogy aki ebből él, annak nincs ideje rendes munkát végezni )
Nem állítom hogy nincs olyan szerviz aki tényleg korrektül dolgozik de legyen elég példának tavalyról annyi, hogy a GTR-t is frissen leszervizelve/beállítva vettem meg a kereskedés/szervizből (ahol aranyáron tették bele az olajat-szűrőt és a gyertyát de sajnos ott nem volt más választásom ) aztán aki olvassa a fórumot az követhette hogy épp mit javítottam/cseréltem ki utánuk. (most lett kész a GTR annyira hogy innen remélhetőleg sokáig semmit sem kell csinálni rajta)
Kamionos haverom (akinek éveken át mondtam hogy qrvára levesznek) 7 évig a székesfehérvári Suzuki márkaszervizbe hordta az újonnan vett GSX-et (merthogy ez már nem az MZ/Jawa korszak és nem barkácsoljuk itthon csinálják szakemberek szakműhelyben ) aztán amikor az egyik alkalommal ott maradt és végignézte hogy hogyan dolgozik "szakszerűen" a magasan képzett "szakember" (akire ráordított hogy ha már sikerült a villáskulccsal lenyalni az olajleeresztő csavar lapjait akkor ne a hidegvágó-kalapács kombóval akarja folytatni hanem húzzon el egy krováért és azzal vegye ki, majd cserélje ki a csavart ha fontos a testi épsége) és jeges tekintettel kifizette a számlát (sima huszonezres szerviz+fékbetét csere volt valami 74e Ft-körül) majd jött és megkérdezte hogy szerintem hol vegyen nyomatékkulcsot-szerszámkészletet, valamint javítási könyvet.
Azóta ő csinál rajta mindent.
600as dob 600as első tárcsa van rajta. Gondoltam ha ott megyek el előtte beugrok hogy holnapra megbeszéljem a dolgokat. Senki nem volt 15 perc és már jöttem is el
A lyukas membránok miatt nem nyílnak arányosan a fordulatszámmal ezek a súberek így a szinkronizálásnak sem volt semmi értelme.
Minél nagyobb a lyuk, annál nagyobb fordulat és pillangószelep nyitás kell hozzá hogy elkezdjen emelkedni a súber a tűvel együtt (amíg a többi persze már jóval feljebb jár) ezért így ez beszabályozhatatlan.
Ragaszd meg a membránokat és fúrd ki a kisebbik lyukat a súberen ugyanakkorára mint a többi és rakhatod is össze.
A fúvókákat egyelőre hagyd, most csak nézzük meg hogy milyen lesz így, a tűkről nem tudjuk hogy milyenek így azok is maradjanak leengedve teljesen. (ahogy most is vannak)
A keverékcsavarok is beljebb vannak a gyári 2,5-fordulattól de azokon akkor is tudsz állítani ha a helyén van a karburátorsor, így azok is maradhatnak.
Egy benzinszint ellenőrzést csinálhatsz a felszerelés előtt az asztalon ha már összeraktad őket (egyszerű, nem kell félni tőle ) és mehet is vissza a helyére. (szabályozgatás majd utána)
Nem az számít hanem hogy így használta.
Pont az ilyen hozzáállású gyökér lép le a baleset helyszínéről hogy ne kelljen felelősséget vállalnia ha okozott valamit.
Az még elmegy de szerintem annál lejjebb nem érdemes menni. A főfúvóka mérete kb. 1/2 gázig olyan nagyon nem szól bele a keverékképzésbe de felette már egyre inkább az dönti el hogy mennyire fog 'menni' a gép.
Ha a lyukas membránokat megcsinálod akkor az fog sokat számítani, persze újra be kell majd megint állítani az egészet, amit már egyszer kifizettél a röntgenszemű szakembernek.
http://youtu.be/KS-1flRTTVk
Persze ne gondold hogy csak te jártál így, sajnos ez a "normális".
Én pont ezek miatt kezdtem magánszorgalomból megtanulni motort javítani annak idején, mert a szervizekben ahol jártam (többek között Budapesten is) ugyanezt tapasztaltam. (fizetni mindig sokat kellett de a motor nem lett jó,aztán itthon nekiállva láttam hogy nagyon nem is csináltak semmit)
kb. 15 éve vittem utoljára szervizbe motort de azóta senkit sem engedek hozzányúlni egyikhez sem, megtanultam hogy csak az lesz rendesen megcsinálva amit én csináltam. (már sokszorosan bebizonyosodott tétel hogy aki ebből él, annak nincs ideje rendes munkát végezni
Nem állítom hogy nincs olyan szerviz aki tényleg korrektül dolgozik de legyen elég példának tavalyról annyi, hogy a GTR-t is frissen leszervizelve/beállítva vettem meg a kereskedés/szervizből (ahol aranyáron tették bele az olajat-szűrőt és a gyertyát de sajnos ott nem volt más választásom
Kamionos haverom (akinek éveken át mondtam hogy qrvára levesznek) 7 évig a székesfehérvári Suzuki márkaszervizbe hordta az újonnan vett GSX-et (merthogy ez már nem az MZ/Jawa korszak és nem barkácsoljuk itthon
Azóta ő csinál rajta mindent.
Minél nagyobb a lyuk, annál nagyobb fordulat és pillangószelep nyitás kell hozzá hogy elkezdjen emelkedni a súber a tűvel együtt (amíg a többi persze már jóval feljebb jár) ezért így ez beszabályozhatatlan.
Ragaszd meg a membránokat és fúrd ki a kisebbik lyukat a súberen ugyanakkorára mint a többi és rakhatod is össze.
A fúvókákat egyelőre hagyd, most csak nézzük meg hogy milyen lesz így, a tűkről nem tudjuk hogy milyenek így azok is maradjanak leengedve teljesen. (ahogy most is vannak)
A keverékcsavarok is beljebb vannak a gyári 2,5-fordulattól de azokon akkor is tudsz állítani ha a helyén van a karburátorsor, így azok is maradhatnak.
Egy benzinszint ellenőrzést csinálhatsz a felszerelés előtt az asztalon ha már összeraktad őket (egyszerű, nem kell félni tőle
Pont az ilyen hozzáállású gyökér lép le a baleset helyszínéről hogy ne kelljen felelősséget vállalnia ha okozott valamit.
Ha a lyukas membránokat megcsinálod akkor az fog sokat számítani, persze újra be kell majd megint állítani az egészet, amit már egyszer kifizettél a röntgenszemű szakembernek.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Akartok látni egy munkanélkülit?
Küldök 1 képet!