Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem csak a tömítés lesz.
Üdv! Valakinek van FZR 600-hoz benzinpumpája? Vevő lennék rá. Vagy ha tudna valaki egy tippet adni, hogy milyen motor pupája lenne jó rá azt is megköszönném :)
86-december elején vettük apámmal az első Wartburgot.A főnököm adta el,mikor kiszállt a ház előtt azt mondta rossz benne a termosztát.Semmi gond főnök,holnap kicseréljük,ez nem gond,mondtam neki.Ki is cseréltem másnap,aztán este irány Vásárhely,megmutatni a rokonoknak.Az még hagyján hogy hatalmas hóviharban,de Algyőnél már forrt a víz,elől a kiegyenlítő tartály felől meg a kipufogóból ömlött a gőzpára.Olyan volt a fagyos télben mint egy gőzmozdony.Oda-vissza megitta a kannában levő öt liter vizet,szerintem benzin kevesebb fogyott,tíz kilométerenként légtelenítés,de hazaértünk.Aztán két nap múlva kapott új hengerfej tömítést és jó is lett.
Köszi.
Ma este 8 kor a pözsó közölte velem hogy hengerfejes. (okádja ki az olajat a kiegyenlítő tartályon)
Anyámék sx4-ével megyünk. (a lelkiállapotom szerintem nem kell leírnom)
Mi pl. az Adrián leszünk akkor - ha minden jól megy
Ha valakinek lenne kedve egy nagyszerű kertipartyhoz Miáék oroszlányi nyaralójában augusztus 9-10.-én, vegyítve egy kis napközbeni rekreációs tevékenységgel (fürdőszoba felújításhoz felvinni ami marad, levinni ami megy ) az csudiklassz, hatalmas móka, és segítség lenne nekünk. (ok, én nem vagyok érdekes, de Miácska nagyon örülne, egészen biztosan )Ottalvás a házban, és ha sok nagyon lelkes bulizni, szórakozni vágyó lesz, kis sátrazás is előfordulhat a kertben.
Ja, 11 volt és ez volt a drágábbik az ócóbb 8 lett volna, de arra csak 6 hó gart akart adni, meg az nem pilipsz feliratú égő volt, hanem noname
4300K-st kértem, adtak valamit, de ráírva nincs semmi, és sztem nagyon kék, lehet, 6000-es
Kipróba lesz holnap este, és ha nem látok vele, megreklamálom jövő 7en
Valamennyi cuccot azért vihetsz?
A mostani talán még jobb lesz... lefoglaltam, holnap el is utalom (most értem haza előbb, és itthonról tudok utalni)
Az van az ismertetőben, hogy vezetékes net van (?) úgyhogy viszek egy AccesPointot, és akkor saját WiFink lesz
fejközéfúrós
burzsuj filipsz?
Ábrus jó nyaralást! Jó volt az a hely oda én is vissza mennék mégegyszer, remélem jó időtök lesz!
kircsi!
Megvan
Vasárnap megyek, /hozok 2 motort/ Újfehértóra !Ha lesz időm ,rádcsörgök
Mikor a Gilerán kilyukadt az első gumi,rakattam bele belsőt.Tökéletes volt,úgy is adtam el.