Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha olyan tömítès kell amit ábrus linkelt.... Asszem 100 Ft volt abban a boltban amit linkeltem. Nem kell mèterezni, ragasztani... Fix mèret.
Az óring angolul a kör alakú gumigyűrű. Csapágyboltban lehet venni különböző vastagságban méterre, neked az 1,7-1,8mm vastag jó. (régi 1000 fzr-be 1,5mm)
A képen elöl a régi és a helyén már bent az új. (GTR-é)
Berakod a horonyba és összeragasztod a végét pillanatragasztóval. (ha kiugrál a horonyból akkor egy-egy pöttyöt ott is kaphat)
Ja...
Elkerültük volna,hogy itt magyarnak mondanak (a románok) ott románnak mondanak (a magyarok)
Motorral költöznèk be!
Buszos, szervezett kirándulás volt. Nagykároly központjában a pocakos munkavezető aki a tèrkő lerakást dirigálta, ránk akarta hívni a rendőröket, mert persze hogy Románok előtt kell a kis hangerősítő izèből Trianonról, meg az elrománosításról beszèlni. Mondjuk, 40en voltunk kb. Mondtam is, jobb lett volna vissza is foglaljuk.
Nagy kár, hogy Trianonnal elkerültek . amúgy Nagykároly mèg a Pácium. Erdèly bejjebb van.
Motorral?
Kettőt.
Nagykároly, Szatmárnèmeti, Koltó...
Ilyesmi. A Károlyi kastèly olyan szèpen fel van újítva, simán beköltöznèk
Niccsak... Alien.
Csapagybolta vett egy csávó 6 Ft-os O gyűrűt , kérdezte mennyi kedvezménye van itt a boltban mert a Bardinal 50% a van Mondta neki a boltos ,h akkor nem itt kellene vásárolni

Jártál erre?Habár emlékszem irtad egyszer hogy Erdélyben voltál 3 napot talán.
Szereztem egy par uj tárcsát , Gyari olyan volt mint egy fasza hullámos bakelit lemez mit ossze agyaltam ,hogy kellene megemelni !
Ugyammááá...
Nem lètezik. Minèl nagyobb a csóróság, annál nagyobb a piaca a javításnak. A csóróság mèrtèkegysège, hogy mit tarhálnak...
Budapesten 200 Ft nál indítanak. Debrecenben 100 Ft a sláger. Nkárolyban 50 banit tarháltak (cca. 35 Ft) mikor a tavaszon ott voltam. Bizti ott is beszerezhető, de nehèz az ilyen kis boltokat megtalálni. èn se tudtam itt Debrecenben erről a tömítès boltról. Fegya homályosított fel, hogy ilyen is van.
Még nem tudod mikor lessz utad Debrecenbe?Tudod a kipuval kapcsolatban kérdem.
Köszi,kedden megy a volt kolegám és megvétetem vele.
Èn nem akarom visszaolvasni... Mihez vette ábrus? Kehely tömítès? Olyat fegyának itt vettem Debrecenben.link
De itt szerintem kapsz mèterre is.
elég hosszu kell hogy átérje a karbipakolás helyét.Kiváncsi vagyok hogy nálunk van e méterre,mert a fuvokákkal kapcsolatban is azt mondták hogy senki sem tart ilyet.
Èn a baumaxban vettem 500 ft körül egy marèkkal, mindigjóhavanitthon felkiáltással...
Akkor ott viszont arra a fajtára gondolt, ami úgy néz ki, mint a kalapgumi, egy hengeres szál, és méterre adják, az is van több átmérőbe.
PDA nem is gondoltam volna , h ennyire kocka vagy ! .
Mert olvastam hogy 1,5 méter kell.
És van méterre is?
O-ring, vagyis "O" gyűrű, kapható mindenféle méretben, filléres cucc.
Lehet hüjének fogok tünni,de mi az az oring gumi?vagy lehet mifelénk máshogy hivják,de még nem hallottam rola.