Kész, még a két vízcső van az olajhűtőre de az vár még pár napot amíg látom hogy tényleg kitisztult a rendszer. (ez a hűtőrendszer belső mosogatás nagyon utálatos és sz&rakodós meló )
feltöltötte: mocika92
esemény kezdete: 2014. július 26. 07:00
esemény vége: 2014. július 26. 22:30
helyszín: Pusztaszabolcs helyszín a térképen
Idén is megrendezésre kerül, immáron
VIII. MOTOROS TALÁLKOZÓ és FELVONULÁS,
Pusztaszabolcson,
A MOTOR ÖRDÖGEI jóvoltából.
Az előzőkre alapozva idén is lesz
Látványos Stunt-show,
Közös felvonulás,
Rock-On,
Jó muzsika,
MOTOROS NAP tervezett fellépői:
Metronóm, Erős ember bemutató, kamionhúzás, streetfighter, ugrálóvár stb.
10:00 Kapunyitás
11:00 Felvonulás
A koncertek pontos időpontja:
12:30-14:00 Fenegyerek együttes koncertje
14:00-15:00 Dobiskola koncertje
15:00-16:00 Streetfighter-ek
16:00-18:00 AB/CD Együttes koncertje
18:00-21:00 Rock-On
22:00 Tűzzsonglőrők
22:00-24:00 Mystery Gang Együttes mulattat.
Ne feledkezzünk meg az esemény sztárvendégéről, a Nagyszerű Időről!
Garantált a Napsütés!
Előfordul.Földút ès csákutca. Macerás kimenni vele, meg idő se sok van. Ha ki akarok vele menni 2 autóval kell arrèbb állni+ a futó. Ha kèsz lesz a kerítès ès a fiestának is fix helye lesz már könnyebb lesz.
Szép napot
A tükör széle meglesz csiszolva :az kb 1 mm, de csinálhatom 3 mm tükörből,de annak nagyobb a vesélye, ha véletlenül kap egy kis ütést,hogy sérül
Most lettem kész az olajhűtő cserével. (a tököm tele van vele )
Kétszer átmostam a hűtőrendszert hűtőtisztító folyadékkal (a vízkört még nem kötöttem vissza hogy az átmosáskor ne menjen tele olajos retekkel) így a második után már egész tiszta lett a csövek belseje. (el is qrtam vele az egész napot, az első mosás után öblítéskor még mindig hozott fel barna olajos retket de aztán a másodiknál már nem)
Az Unixnál vett Valeo alu olajhűtő meg hááát, ítélje meg mindenki a képek alapján. (23e-ért)
A most levett lyukas hűtő (USA gyártmány) szerintem 10x minőségibb munka mint ez a harmadik világbeli "termék". (az olajszűrő tömítő felületét én csiszoltam simára mert kissé érdes volt az öntőforma amiből kivették, szóval ha a Valeo ilyenhez adja a nevét akkor......pfff)
Már csak akkumulátor, doboz meg ruha nincs
Igaz, azt egy nap
Ezt a társaságot szeretem,és ha van módom rá,velük szívesen találkozom és motorozok is együtt a kis csapattal.
De hogy én elmenjek egy motoros találkozóra,az teljeséggel kizárt.
Azért az 1000km meg szokott lenni ám évente.
Nyél az élet
feltöltötte: mocika92
esemény kezdete: 2014. július 26. 07:00
esemény vége: 2014. július 26. 22:30
helyszín: Pusztaszabolcs helyszín a térképen
Idén is megrendezésre kerül, immáron
VIII. MOTOROS TALÁLKOZÓ és FELVONULÁS,
Pusztaszabolcson,
A MOTOR ÖRDÖGEI jóvoltából.
Az előzőkre alapozva idén is lesz
Látványos Stunt-show,
Közös felvonulás,
Rock-On,
Jó muzsika,
MOTOROS NAP tervezett fellépői:
Metronóm, Erős ember bemutató, kamionhúzás, streetfighter, ugrálóvár stb.
10:00 Kapunyitás
11:00 Felvonulás
A koncertek pontos időpontja:
12:30-14:00 Fenegyerek együttes koncertje
14:00-15:00 Dobiskola koncertje
15:00-16:00 Streetfighter-ek
16:00-18:00 AB/CD Együttes koncertje
18:00-21:00 Rock-On
22:00 Tűzzsonglőrők
22:00-24:00 Mystery Gang Együttes mulattat.
Ne feledkezzünk meg az esemény sztárvendégéről, a Nagyszerű Időről!
Garantált a Napsütés!
A tükör széle meglesz csiszolva :az kb 1 mm, de csinálhatom 3 mm tükörből,de annak nagyobb a vesélye, ha véletlenül kap egy kis ütést,hogy sérül
Hiába tűnik jobbnak, mégis bexart. A Valeo jó lesz, de ezt biztos törökben gyártották
Kétszer átmostam a hűtőrendszert hűtőtisztító folyadékkal (a vízkört még nem kötöttem vissza hogy az átmosáskor ne menjen tele olajos retekkel) így a második után már egész tiszta lett a csövek belseje. (el is qrtam vele az egész napot, az első mosás után öblítéskor még mindig hozott fel barna olajos retket de aztán a másodiknál már nem)
Az Unixnál vett Valeo alu olajhűtő meg hááát, ítélje meg mindenki a képek alapján. (23e-ért)
A most levett lyukas hűtő (USA gyártmány) szerintem 10x minőségibb munka mint ez a harmadik világbeli "termék". (az olajszűrő tömítő felületét én csiszoltam simára mert kissé érdes volt az öntőforma amiből kivették, szóval ha a Valeo ilyenhez adja a nevét akkor......pfff)