Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahh! Te vagy az egyetlen rendes motorral! Tán nem megy?
Nekem most elég nagy gondom van remélem addig megoldódik. A pénzt utalom írd meg mennyit, hova...
Készülöka nnagy túrára.
Már csak akkumulátor, doboz meg ruha nincs
Én már 380at mentem az idén.
Igaz, azt egy nap
Szerintem én is akörül vagyok.
Ezzel èn is így vagyok. Hülye zene, meg sok suttyó motoros.
Idèn már 300 km körül mentem.
Kész, még a két vízcső van az olajhűtőre de az vár még pár napot amíg látom hogy tényleg kitisztult a rendszer. (ez a hűtőrendszer belső mosogatás nagyon utálatos és sz&rakodós meló )
Készen van a kocsi?
Nem vagyok motoros,csak van motorom. Egyébként meg nem szeretem a tömeges motoros összejöveteleket,nem az én világom.

Ezt a társaságot szeretem,és ha van módom rá,velük szívesen találkozom és motorozok is együtt a kis csapattal.

De hogy én elmenjek egy motoros találkozóra,az teljeséggel kizárt.

Azért az 1000km meg szokott lenni ám évente.
Thomas is olyan motoros lett mint a Sanyi:havonta egyszer kitolja hogy kapjon egy kis napfényt,évente meg gurul vele tíz kilométer.
Nekem elsőre az Alien ugrott be,csak neked nincs tüskés farkad.
Morgen. De jól hangzik. Délelőtt melózok, de utána sanszos h kikacsintok. Kösz az infót
Nyél az élet
VIII. Motoros Találkozó Pusztaszabolcs

feltöltötte: mocika92
esemény kezdete: 2014. július 26. 07:00
esemény vége: 2014. július 26. 22:30
helyszín: Pusztaszabolcs helyszín a térképen

Idén is megrendezésre kerül, immáron
VIII. MOTOROS TALÁLKOZÓ és FELVONULÁS,
Pusztaszabolcson,
A MOTOR ÖRDÖGEI jóvoltából.

Az előzőkre alapozva idén is lesz
Látványos Stunt-show,
Közös felvonulás,
Rock-On,
Jó muzsika,

MOTOROS NAP tervezett fellépői:
Metronóm, Erős ember bemutató, kamionhúzás, streetfighter, ugrálóvár stb.

10:00 Kapunyitás
11:00 Felvonulás

A koncertek pontos időpontja:
12:30-14:00 Fenegyerek együttes koncertje
14:00-15:00 Dobiskola koncertje
15:00-16:00 Streetfighter-ek
16:00-18:00 AB/CD Együttes koncertje
18:00-21:00 Rock-On
22:00 Tűzzsonglőrők
22:00-24:00 Mystery Gang Együttes mulattat.

Ne feledkezzünk meg az esemény sztárvendégéről, a Nagyszerű Időről!
Garantált a Napsütés!
Előfordul.Földút ès csákutca. Macerás kimenni vele, meg idő se sok van. Ha ki akarok vele menni 2 autóval kell arrèbb állni+ a futó. Ha kèsz lesz a kerítès ès a fiestának is fix helye lesz már könnyebb lesz.
Kinga motoroscsótánykènt rakta ki a Facebookra.
Szép napot
A tükör széle meglesz csiszolva :az kb 1 mm, de csinálhatom 3 mm tükörből,de annak nagyobb a vesélye, ha véletlenül kap egy kis ütést,hogy sérül
15 éves korában egy elhanyagolt hűtőrendszerben.
Mit keres egy francos autóban usák alkatrész?
Hiába tűnik jobbnak, mégis bexart. A Valeo jó lesz, de ezt biztos törökben gyártották
Feri, az úgy már vastagabb, mint a csempe... 3mm tükör nincs, vagy azt nem ajánlod?
utolsó képen: tini ninja teknőc
Akartam is már kérdezni hogy használjátok-e.
Most lettem kész az olajhűtő cserével. (a tököm tele van vele )
Kétszer átmostam a hűtőrendszert hűtőtisztító folyadékkal (a vízkört még nem kötöttem vissza hogy az átmosáskor ne menjen tele olajos retekkel) így a második után már egész tiszta lett a csövek belseje. (el is qrtam vele az egész napot, az első mosás után öblítéskor még mindig hozott fel barna olajos retket de aztán a másodiknál már nem)
Az Unixnál vett Valeo alu olajhűtő meg hááát, ítélje meg mindenki a képek alapján. (23e-ért)
A most levett lyukas hűtő (USA gyártmány) szerintem 10x minőségibb munka mint ez a harmadik világbeli "termék". (az olajszűrő tömítő felületét én csiszoltam simára mert kissé érdes volt az öntőforma amiből kivették, szóval ha a Valeo ilyenhez adja a nevét akkor......pfff)