Az jó ár annyiért érdekel Auchanban sem olcsóbb. Téli vagy nyári? Inkább téli kellene nem akarom cserélgetni. Meg hogy jutna el hozzám. Lehet, hogy ha Ábrust nagyon szépen megkérném elhozná ha erre jár... Milyen márka egyébként?
8500 darabja, viszont az ósanossal ellentétben ezeknek meg tudom nézni a futási telljesítményeit. Én pl tavaj vittem innen téli gumit, átnéztem és a 4 legjobbat vittem el. A gumis csak nézett h mi van, mert nem kellett rá keréksúly. Nem is beszélve arról h ezek pár hetes, hónapos gumik mivel gyakran cserélődnek, de te tudod
Ez megfordult a fejemben amikor itt voltál de egyszerűen lehetetlennek tartottam hogy aki beletette az ennyire műszaki antitalentum legyen, így inkább arra gondoltam hogy nem belevaló az izzó.
Gyárban húzom az igát. Kiderült h fejjel lefele volt benne az izzó és a pöckök nem mentek a helyükre.
Ábrus Ma du viszem át a gépet, mert jövő héten nem leszek a környéken meg hétfőtől ért rá vele foglalkozni a szerelő.
azért én ezzel teljesen fullosan 100%-osan totálisan nem értek egyet
merthogy abba kellett hagyni, meee
este 6-kor kezdted meló után, és rád sötétedett...
elfogyott a cement...
feljött a vihar, és kopog a fejeden az eső...
csajod kitalálja, hogy...(akármi)...
beáztatod a hosszabbítót...
a második szerszám nyelét töröd el... (természet szava, hogy ideje abbahagyni)
nem egyszerű
http://www.ketterer-trucks.de/...
Belülről nem tudod kifotózni Pupu?
Ábrus Ma du viszem át a gépet, mert jövő héten nem leszek a környéken meg hétfőtől ért rá vele foglalkozni a szerelő.
merthogy abba kellett hagyni, meee
este 6-kor kezdted meló után, és rád sötétedett...
elfogyott a cement...
feljött a vihar, és kopog a fejeden az eső...
csajod kitalálja, hogy...(akármi)...
beáztatod a hosszabbítót...
a második szerszám nyelét töröd el... (természet szava, hogy ideje abbahagyni)
nem egyszerű