Érdemes lánckerékkel együtt szettben cserélni.Ilyenkor már nemcsak a lánc van megnyúlva,a lánckerekek nútjai is oválisra koptak,ezért nem belefekszik a lánc forgás közben,hanem belecsapódik,ettől van az a csobogásra hasonlító hang.Nem biztos hogy csak lánccserével tökéletesen megoldódik a hiba,ellenőrizd a lánckerekeket is!
olyan mint egy gyors hegyi patak csobogása, motorféknél.
Kicsit meg van kopva a hajtóláncod,zsírozd meg jól,még egy darabig elmegy.Az enyém már szabályosan zakatolt mikor lecseréltem.
Épp ezért szántam neked mert tudom hogy te értékeled a régi dolgokat.
Több mint 30 éve vannak ide-oda téve de sosem jutottak odáig hogy a szemétbe kerüljenek mert sem apám, sem én, egyszerűen nem tudtuk kidobni. Nálad jó helyen vannak.
Sziasztok!
Mostanában azt kezdte el a motorom, hogyha visszaengedem a gázt, nagyon furcsa hangot ad, nem is tudom leírni milyen, mintha valami folyadék "csattogna", de nem is csattogás, nem tudom leírni mi ez pontosan. De ezt tényleg csak akkor, ha visszaengedem a gázt menet közben, ha behúzom a kuplungot akkor viszont nem ad ki ilyen hangot. Mi lehet ez?
Azt tudom, hogy cserés már.. De úgy látom akkor minél előbb:)
Kicsit meg van kopva a hajtóláncod,zsírozd meg jól,még egy darabig elmegy.Az enyém már szabályosan zakatolt mikor lecseréltem.
Több mint 30 éve vannak ide-oda téve de sosem jutottak odáig hogy a szemétbe kerüljenek mert sem apám, sem én, egyszerűen nem tudtuk kidobni. Nálad jó helyen vannak.
Mostanában azt kezdte el a motorom, hogyha visszaengedem a gázt, nagyon furcsa hangot ad, nem is tudom leírni milyen, mintha valami folyadék "csattogna", de nem is csattogás, nem tudom leírni mi ez pontosan. De ezt tényleg csak akkor, ha visszaengedem a gázt menet közben, ha behúzom a kuplungot akkor viszont nem ad ki ilyen hangot. Mi lehet ez?
Kellemes hetet
trapéz
Tompított fényszóró magasságát hol tudom beállítani. Láttam 1-2 csavart, de az rögzítésnek tűnt. Köszi