Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg az is lehet hogy ma hétfő van holnap meg kedd
Még az is lehet hogy fellazult és szitál a lánckerék.
Természetesen láncszettet fogok cserélni! Nem csak a láncot, hanem vele együtt a lánckerekeket is.
Vagy ledobta a lánckerék a rögzítő anyát a tengelyről.
Érdemes lánckerékkel együtt szettben cserélni.Ilyenkor már nemcsak a lánc van megnyúlva,a lánckerekek nútjai is oválisra koptak,ezért nem belefekszik a lánc forgás közben,hanem belecsapódik,ettől van az a csobogásra hasonlító hang.Nem biztos hogy csak lánccserével tökéletesen megoldódik a hiba,ellenőrizd a lánckerekeket is!
Na igen, pont erre gondoltam. Értem, köszönöm.
Azt tudom, hogy cserés már.. De úgy látom akkor minél előbb:)
olyan mint egy gyors hegyi patak csobogása, motorféknél.
Kicsit meg van kopva a hajtóláncod,zsírozd meg jól,még egy darabig elmegy.Az enyém már szabályosan zakatolt mikor lecseréltem.
Megyek gtr karburátort szétszedni. (sokadik felvonás de azért mert megint én bénáztam )
Épp ezért szántam neked mert tudom hogy te értékeled a régi dolgokat.
Több mint 30 éve vannak ide-oda téve de sosem jutottak odáig hogy a szemétbe kerüljenek mert sem apám, sem én, egyszerűen nem tudtuk kidobni. Nálad jó helyen vannak.
Ábrus ezek az Ezermester újságok nagyon jók. Van egy kettő amin jókat lehet mosolyogni, de van ami még mindig hasznos jó ötletet adott nekem is.
És ezt mindig csinálja vagy csak olyankor ha van rajtad hátizsák?
Sziasztok!
Mostanában azt kezdte el a motorom, hogyha visszaengedem a gázt, nagyon furcsa hangot ad, nem is tudom leírni milyen, mintha valami folyadék "csattogna", de nem is csattogás, nem tudom leírni mi ez pontosan. De ezt tényleg csak akkor, ha visszaengedem a gázt menet közben, ha behúzom a kuplungot akkor viszont nem ad ki ilyen hangot. Mi lehet ez?
Morgen. Köszi majd megnézem hátha. Kellemes hetet. Nyéél ;D
Azt nem tudom. A körlámpánál alulról a kerék felől kell függőlegesen felnyúlni egy csavarhúzóval.
Szép napot-
Kellemes hetet
Igen az
Trapéz
hát ha övé a szürke kék akkor trapéz
Én is arra tippelnék, de így látatlanban elég nehéz kitalálni.

trapéz szerintem
Hali. Vajon milyen lámpa lehet a motorodon? Két kör, trapéz, róka lámpa...
Hali.
Tompított fényszóró magasságát hol tudom beállítani. Láttam 1-2 csavart, de az rögzítésnek tűnt. Köszi
A kutya beteg...
A motor az jó, ott hiba nincs.