Most ha én láncszettet akarok cserélni az FZ 750-esemen, de azon FZR 1000 futómű van, akkor a komplett szettnek FZR 1000-esre valónak kell lennie? Első-hátsó lánckerék, és a lánc.
Szerintem nem egyszerű átalakitani de biztos lehet. Lehet csak lelevegősödött valahogy, elég macerás légteleniteni. Vegyél egy bontottat ha biztos vagy benne hogy az a rossz.
Sziasztok!
Szerintetek honnan tudnék jó állapotú felső kuplung munkahengert beszerezni? Félek hogy ha pl:jófogáson veszek valakitől az nem lesz jó, átvenek.
Én X10 mini-n cseréltem kijelzőt. Először rendeltem egy olcsót ami félig komplett. Na azt nem lehet beletenni csak laboratóriumi körülmények között. Aztán rendeltem egy drágábbat ami komplett azzal már jó lett.
vettem egy nexus 4-es 16G-t. törött gorilla glass. elejtette haver. 15 pénz. komplett kijelzőt rendeltem hozzá 10-éert. a youtube-on van videó hogyan kell cserélni. vagy bukok, vagy extra olcsón lesz egy 16G-s nexusom. ugyanitt hamarost nexus4 8G eladó.
a videókat ott vágják amikortól nem megy tovább. Énse lennék hülye, hogy felvegyem a vergődést is.
Óhdejónektekafrancba
Én is úgy mennék
Régen megmertem csinálni, hogy elmentünk Görögbe úgy, hogy táppénzen voltam. Ma már nem merném.
A hét második felére jó lenne a tükör... meg hozz üveges felszerelést, és akkor az ablakokat is meg kéne reparálni.
Az egyikben ez a átláccatlan szemcsés üveg van, olyan van itt nekem, csak be kéne vágni méretre, meg begittelni.
Legyen majd egy nálad tarcsiba, nehogy 3 hengerrel kelljen hazajönnöd meg az sztem az én motoromba is jó, nálam ha kimegy egy trafó, az elég kritikus
Béjemvé fórumon egy csóka írta, hogy már a 3. hall jeadó kellett a motorjába, mert mindig beázik... mindenki csodálkozott, mert ilyen még nem volt senkinél (tele a tyúb olyanokkal, akik fél méteres vízben mennek), meg a szerelő se látott még ilyen hibát - de most beparáztam, hogy kéne egy ilyen tartalékba, út mellett cserélhető akár, és nem is drága.
Én igazából azért kérdeztem a hátizsákot, mert ha van rajta akkor abban lehet dobozos sört vinni. Ha meg dobozos sört visz akkor az motorféknél előrelöttyenhet és annak lehet olyan hangja mintha valami folyadék csattogna.
Viszont ha nem visz hátizsákot akkor ez a hiba nem jelentkezhet.
... bár láttunk már olyat, hogy kis esőtől meghülyültek villanyos dolgok...
Szerintetek honnan tudnék jó állapotú felső kuplung munkahengert beszerezni? Félek hogy ha pl:jófogáson veszek valakitől az nem lesz jó, átvenek.
Óhdejónektekafrancba
Én is úgy mennék
Régen megmertem csinálni, hogy elmentünk Görögbe úgy, hogy táppénzen voltam. Ma már nem merném.
Egy cimet is adj!
Mekkora üveget vigyek a javitáshoz?
oké a hét második fele:csütörtök-péntek.
Irj a megcsináló üvegre, méretet
A hét második felére jó lenne a tükör... meg hozz üveges felszerelést, és akkor az ablakokat is meg kéne reparálni.
Az egyikben ez a átláccatlan szemcsés üveg van, olyan van itt nekem, csak be kéne vágni méretre, meg begittelni.
Béjemvé fórumon egy csóka írta, hogy már a 3. hall jeadó kellett a motorjába, mert mindig beázik... mindenki csodálkozott, mert ilyen még nem volt senkinél (tele a tyúb olyanokkal, akik fél méteres vízben mennek), meg a szerelő se látott még ilyen hibát - de most beparáztam, hogy kéne egy ilyen tartalékba, út mellett cserélhető akár, és nem is drága.
Viszont ha nem visz hátizsákot akkor ez a hiba nem jelentkezhet.