Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo reggelt.

Tegnap hazajöttem a kirandulásbol,kipihenve hamar összeraktam a karbit ami két hete darabokban volt.Hát a t..köm tele van már ettöl a motortol.Beindult,elindultam kiprobálni,mentem 5 km-ert visszaváltottam 1 esbe és lefulladt ugy hogy nem állt meg csak elment az ereje es nem vette a gázt csak alapjáraton ketyegett akárhogy gázoltam.visszaengedtem a gázt addig amig már majdnem megállt es vártam kb egy perc után felpörgött.elindultam tovább ezt 4 alkalommal megcsinálta mindig amikor lelessultam mert vissza kelett váltanom valamiert átjáro utkeresztezödés meg ilyenek.Ha huzom neki megy mint a bolond csak ne keljen lelessulni mert akkor lefullad.
Mit tegyek?
reggelt
konichiwa
Qrvára bánom hogy nem vettem ilyen sisakot amikor volt.
Ha megnézed a mintáját akkor láthatod hogy jóval több borda van benne mint a nyárin+még ott vannak a mikrobarázdák is, így jóval kisebb a tapadó felülete azonos szélesség esetén.
A szakmai oldalak szerint pedig igen, melegben túl puha és azért sem tapad annyira mert sokkal jobban deformálódik a tapadó felület.
De a lényege az volt hogy jó időben és esőben is sz&rabbul tapad mint a nyári. Viszont télen meg sokkal jobb. (mindkettő sokszoros tapasztalat)
A rönón szintén külön téli-nyári szett volt, épp ezért: szoktam.
Kempingezünk Gárdonyban
Az tuti, hogy csúszik, mint a szappanos hal egy vödör takonyban...
Szokta.? mèg most vetted...
Érdekes pedig azt mondják hogy a téli puhább. Puhább de mégsem tapad? Túl puha biztos. A nagy melegben vissza diffundált a gumi és egy vékony olajréteg képződött alatta azon csúszott a gépjármű. Meg jobban kopik mert puhább azért kell cserélni. Meg zajosabb is a minta miatt és többet is fogyaszt de ez mellékes...
Szia. Na?
Kiegészítés: még szinte új Kleber Kr.............
A pözsón a téli szett Kleber Krisalp HP2 amit tartós +10 fok felett szoktam átcserélni a nyári Michelinekre.
Kb. áprilisban lehetett, mikor már egész szép idő volt és kora délután +15-20 fok körül is járt a hőmérő épp jöttem haza melóból, mikor (szabálytalanul kézben telefonálva ) már lakott területen ~40-nel gurulva (hazai pályán) elbambulásból kifolyólag kicsit késve vettem észre hogy az előttem levők megálltak a zebra előtt (minő renitens viselkedés ) erre én rémülten beleálltam a fékbe de b&sszameg az abs kattogott össze-vissza, némi gumicsikorgást hallottam de lassulás meg sehol. Lelki szemeimmel már írtam is a kék-sárgát az előttem álló fábiásnak mert ez a sz&r NEM LASSULT, az meg csak közeledett egyre jobban. Szerencsémre az út itt emelkedik így ~40 centire álltam meg az előttem álló lökhárítójától.
Nyári gumival ennyiről pár méteren belül beleáll az autó az aszfaltba de a téli cucc ilyenkor már sz&rt sem tapadt.
És azóta nem veszem fel a telefont vezetés közben.
nyugi csövi, nekem is téli gumi van a kocsin
nem fogom kidobni azért, mert öreg.
annyi téli km-t megyek, hogy kb. 6 év alatt nullázom le a télit.
tapasztalaton szerint egy 4 éves téli gumi már csereérett.
most nyáron lekoptatom, és télen jön az új garnitúra téli...
talán még 2 nyarat kibír a nyári, és akkor az is csere
Nem
Én a télit se veszem le nyáron. Az jobb?
Enyémre jó. Az a titka, hogy hinni kell benne.
Sziasztok!
Amelyik nem jó igazán egyikre sem? Létezik hát.
És teli-nyári négy évszakos létezik még?
FERI csere is érdekel bármire :)
mi érdekel az egészet viheted felőlem nagyon olcsón hiddel meg tudunk egyezni :D légyszives e-mailt írj már az nekem kicsit átláthatóbb yamahafzr18@freemail.hu
hankook
azt hittem nyári kell. A téli 9