konichiwa
mèg most vetted...
Meg jobban kopik mert puhább azért kell cserélni. Meg zajosabb is a minta miatt és többet is fogyaszt de ez mellékes...
) már lakott területen ~40-nel gurulva (hazai pályán) elbambulásból kifolyólag kicsit késve vettem észre hogy az előttem levők megálltak a zebra előtt (minő renitens viselkedés
) erre én rémülten beleálltam a fékbe de b&sszameg az abs kattogott össze-vissza, némi gumicsikorgást hallottam de lassulás meg sehol. Lelki szemeimmel már írtam is a kék-sárgát az előttem álló fábiásnak mert ez a sz&r NEM LASSULT, az meg csak közeledett egyre jobban. Szerencsémre az út itt emelkedik így ~40 centire álltam meg az előttem álló lökhárítójától.
Én a télit se veszem le nyáron. Az jobb?
Tegnap hazajöttem a kirandulásbol,kipihenve hamar összeraktam a karbit ami két hete darabokban volt.Hát a t..köm tele van már ettöl a motortol.Beindult,elindultam kiprobálni,mentem 5 km-ert visszaváltottam 1 esbe és lefulladt ugy hogy nem állt meg csak elment az ereje es nem vette a gázt csak alapjáraton ketyegett akárhogy gázoltam.visszaengedtem a gázt addig amig már majdnem megállt es vártam kb egy perc után felpörgött.elindultam tovább ezt 4 alkalommal megcsinálta mindig amikor lelessultam mert vissza kelett váltanom valamiert átjáro utkeresztezödés meg ilyenek.Ha huzom neki megy mint a bolond csak ne keljen lelessulni mert akkor lefullad.
Mit tegyek?