Innen baromi nehéz távgyógyítani de ha mindent jól raktál össze és nem szív sehol fals levegőt, akkor vagy a membránoknál történt valami vagy mivel most azok be lettek foltozva így kevés neki az 1,5 fordulat a keverékcsavaron (ami egyébként tényleg baromi kevés)
Szóval én azokat tekerném ki 2,5-re (ez a gyári érték) és megnézném úgy hogy milyen. (nem kell hozzá levenni a karbisort)
Sz.fehérváron az Alcoa-Köfémben gyártják a teherautó alufelniket. (hegyekben szoktam látni a beolvasztásra váró használt felniket)
Amerikai cég egyébként.
5 km ert mentem gyorsan varoson kivűl ha leallok vagy lelassulok es indulok egyesböl vagy menet közben visszaváltok kettesbe es kezdek gyorsulni akkor fullad es félreállok es várnom kell mig felpörög
tegnap vettem egy ilyet.
Sztem ilyesmi az, amit te szerecc, volt kezembe, de nekem nagyon retrónak tűnt, meg drágább is (azt mondta a bőtos, divat, viszk mint a cukrot) ez meg le volt árazva 25-re, majdnem elcsábultam, csak nem ismerem, milyen, xar meg már van, olyat nem akartam venni még1et
Szóval én azokat tekerném ki 2,5-re (ez a gyári érték) és megnézném úgy hogy milyen. (nem kell hozzá levenni a karbisort)
Amerikai cég egyébként.
Nem tudom kinek a motorhomejának a kerekén olvastam ezt.
Sztem ilyesmi az, amit te szerecc, volt kezembe, de nekem nagyon retrónak tűnt, meg drágább is (azt mondta a bőtos, divat, viszk mint a cukrot)
ez meg le volt árazva 25-re, majdnem elcsábultam, csak nem ismerem, milyen, xar meg már van, olyat nem akartam venni még1et