Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meghívathatnál minket valamelyik kastélyába az őszre.
Azt nem kellett volna. Akkor próbáld meg megint úgy ahogy volt. (azaz 1,5-en)
ÓÓÓ a drága fiam meglepett megint egy kis ajándékkal
hát nem éreztem semmit mert még a korbisor lent volt mikor átállitottam 2,5 re
És változott valami?
Az jó mert mi pont holnap megyünk Pécsre és baromira sisakot kéne vennem. (kártyával lehet fizetni?)
mert ha nem zavarok felhivnálak.
Áttekertem már tegnap 2.5 re
van
Innen baromi nehéz távgyógyítani de ha mindent jól raktál össze és nem szív sehol fals levegőt, akkor vagy a membránoknál történt valami vagy mivel most azok be lettek foltozva így kevés neki az 1,5 fordulat a keverékcsavaron (ami egyébként tényleg baromi kevés)
Szóval én azokat tekerném ki 2,5-re (ez a gyári érték) és megnézném úgy hogy milyen. (nem kell hozzá levenni a karbisort)
Ja. Ma du-ig még itt vagyok, aztán irány vissza butapest.
Nincs vezetékes telefonod otthol?
Sz.fehérváron az Alcoa-Köfémben gyártják a teherautó alufelniket. (hegyekben szoktam látni a beolvasztásra váró használt felniket)
Amerikai cég egyébként.
Ábrus,még itt vagy?
Hoppácska.
Nem tudom kinek a motorhomejának a kerekén olvastam ezt.
5 km ert mentem gyorsan varoson kivűl ha leallok vagy lelassulok es indulok egyesböl vagy menet közben visszaváltok kettesbe es kezdek gyorsulni akkor fullad es félreállok es várnom kell mig felpörög
Pécsen vetted?
Pontosan. (ha emlékszel még az alufelnieladós képekre)
Próbálom fogni: tehát amikor beindítottad és azután 5km-en keresztül jó volt?
tegnap vettem egy ilyet.
Sztem ilyesmi az, amit te szerecc, volt kezembe, de nekem nagyon retrónak tűnt, meg drágább is (azt mondta a bőtos, divat, viszk mint a cukrot)
ez meg le volt árazva 25-re, majdnem elcsábultam, csak nem ismerem, milyen, xar meg már van, olyat nem akartam venni még1et
Ès azon is Michelin volt a nyári
Szép napot
Én húznám neki mint a bolond állandóan Lassan ugy sem éri meg menni
Mester irj valami megoldást erre a problémára.lehet hogy azért mert megragasztottam a membránokat változott valami?