Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

átlagba középen. tegnap qrva nagy meleg 3perc után ha nem volt tempó forrt
első kép tempó utáni lassú hűlési állapot.
2. az lassú menet majdnem forr. Fent van az oldalidom ha nincs fent akkor sokkal jobb az állapot.

Jaj! Segítsen mán valaki! Fényképezzétek már le lécci, hogy kinek hol szokott a vízhőfok mutató állni! Furcsán viselkedik nekem ez a vas, és nem tudom mi a baja(azon kívül, hogy egy város )
Részvét. Egész jó idő van erre.
Hopp, az nagy veszteség így egyszerre :/

Szarul tegnap meghalt a pókom ma meg a gekkóm
Sziasztok!

Hogylenni?
Hy!
A motor minden alkatrésze eladó,estleg egyben is 120.000ft,osztrák paíros,2006-ban forg kivont,elindul de karburátor tisztítást-szinkront igényel,500CC,posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK,E-mailt nem nézek!30/259-05-47
kh ugye onan vagy ismerős ?
Nem ez a baj. Az ügyvéd úr persze ne szereljen otthon, ha se kedve se cucca hozzá. A gond, hogy az otthoni szerelest teljesen ördögtől valónak tartják, kokanyolasnak. Ha esetleg nem gyári címkésaalkatrészt teszel bele (pl egy karmantyu vagy szimmering) akkor főleg...
a 250-essel volt nekem is ráadásul a csap felett
most az miért baj, ha valaki nem akar otthon szerelni gyenge szerszámokkal, földön fetrengve, megfelelő alapanyagok nélkül? pl itthon a legkisebb dologgal is szívok, de ha beszabadulunk barátom munkahelyére, ami egy profi kamion-busz légkompresszor szerviz, ahol minden paszta, kenőanyag, profi szerszámok, mosó, homokfúvó, mindeeen van, ott egyrészt tizedannyi idő, másrészt tisztességes a munka. Pl. inkább egy tízes munkadíjért kicseréltettem a szíjat, minthogy célszerszám nélkül, vagy fél napig azt gyártva szopórollereztem volna a tök ismeretlen rogobón. Szóval, ha nem perverziód egy legalább elfogadható műhely összevásárlása, akkor nagyon sok esetben jobban megéri fizetni kicsit.
Hali
Mivel magadról semmi infót nem raktál fel --igy te biztos idegen vagy nekem!
uviferi valahonan ismerős a neved
Hali
Jó reggelt
Reggelt
Nem volt sese fonepadom fingomsincs mit tud
Kéne hozzá venni egy variátor házat. De mivel nem tervezem megtartani így kevés a meggyőződés hozzá.
Azt mért nem javitottad mármeg?
Ja, az kimaradt hogy persze a zörgő variátorú Olasz g.civel kellett mennem mint egyetlen üzemképes jármű.
Kollégám apjának a BMW-jén jelenleg nem működik az ABS.
Egyelőre nem is tervezi megcsináltatni mert ez még neki is sok. (pedig lé az van elég rendesen)
Dettó mint én a Goldwing fórumon (csak néztem hogy itt túró folyik)
Mindent lehet de nem érdemes.
Szóval az úgy volt hogy szombat reggel kellett menni az Unixba a pözsó olajhűtőért (ez ugye így üzemképtelen volt tehát kiesett) és a választás a gtr-re esett mivel úgyis futtatni kell hogy kiderüljön mi hányja még el magát. (a robogónak meg úgy zörög a variátora hogy abban az Olasz g.ciben sem bízom olyan marha mélyen amióta a múltkor ráqrtam a szíjszakadással)
Be is öltöztem ahogy kell és beröffentettem az udvaron, had melegedjen amíg kinyitom a kaput. Járt is szépen de visszaérve a kapunyitásból látom hogy a karburátorok aljáról ömlik a benzin a blokkra, onnan meg a bal kipufogó leömlőre amin már vidáman sistergett, így qrva gyorsan le is állítottam. (mák hogy nem gyulladt ki )
Szoros meggyőződésem volt hogy elszabtam valamelyik úszóház gumitömítését (mert ennyire a túlfolyókon nem folyhat) mert emlékeztem hogy az egyik a vágáskor egy-két mm-rel rövidebb lett és kicsit nyújtani kellett hogy összeérjen ragasztáskor (ááá, nem ám vágtam volna másikat a pár méter szalagból, jó lesz az ) úgyhogy már lélekben készültem egy karbisor kibontásra és visszakínlódásra.
Nos nem én bénáztam és nem kellett szétszedni. Egyszerűen elrepedt a tizenéves benzincső a bilincs felett és onnan folyt a benzin. Kicserélve és már jó is.
Az biztos, fura egy társaság... ill. nem is fura, csak mind tök műszaki láma újgazdag, ezek nem szerelnek semmit, 1ből mennek szerelőhöz

A minap az egyiknek visszaengedett a kuplung munkahengere... a hiba leírásból mondtam neki, mi Baja, és hogy kb. 100 Ft.
Elment a szervízbe, és cserélték neki komplett, 80 rugó. Ő meg dícsérte, milyen profik ezt nem álltam meg szó nélkül nem leszek ott hoszzú életű, kedvenc már így se vagyok (összevesztem a helyi topic-istennel, mindenütt van ilyen)