Megnézem amit felraktok és ha látok a végén vagy oldalt valami érdekeset akkor belenézek.
Aztán ha ott is látok valamit akkor abba is. Ha meg úgy gondolom hogy nektek is tetszhet akkor felrakom ide.
Azért látod emelkedni a vízszintet mert mivel levetted a hűtősapit így megszüntetted a túlnyomást a hűtőrendszerben ezért a víz újra 100'C-on forr és ilyenkor tágul. (azt ugye tudod hogy anya miért a kuktában szeret levest főzni? )
Mivel légköri nyomáson lassan forrni kezd, így apró buborékok keletkeznek a vízben amik nagyon szeretik egymást, ezért összeállnak és amit te egy nagyobbként fogsz látni feljönni. (később egyre többet, erre szokták mondani hogy forr a víz)
Ha menet közben felforr a hűtővíz, akkor sem kell egyből kétségbe esni és hengerfej vagy hűtőhibát feltételezni, mert lehet hogy csak a hűtősapi nem zár rendesen és az szivat.
Akkor ne aggodalmaskodjak?
Porlasztóból folyt a benzin, tömítések kicserélve, és azóta dadog.
előtte a vzen se vettem észre semmit. Bár léehet nem figyeltem csak :D
Tapasztalatból mondom hogy csak nekiállni nehéz.
Ha már lement az első keverés akkor már nem számít hogy hány kanyar van még vissza. (egy ideje én is az első lépésnél vagyok leragadva )
Sziasztok!
Fz 750-emnek olyan baja van, hogy ha leveszem a hűtőről a sapkát, szép lassan, ahogy melegszik emelkedik a vízszint, és jön is ki. Leállítom, követi egy nagy bubi. Találkoztatok már ilyennel? Lehet talán hengerfejes?
Aztán ha ott is látok valamit akkor abba is. Ha meg úgy gondolom hogy nektek is tetszhet akkor felrakom ide.
http://youtu.be/ND4-OlLhOVw
http://youtu.be/qXlvokqBf6M
Mivel légköri nyomáson lassan forrni kezd, így apró buborékok keletkeznek a vízben amik nagyon szeretik egymást, ezért összeállnak és amit te egy nagyobbként fogsz látni feljönni. (később egyre többet, erre szokták mondani hogy forr a víz)
Ha menet közben felforr a hűtővíz, akkor sem kell egyből kétségbe esni és hengerfej vagy hűtőhibát feltételezni, mert lehet hogy csak a hűtősapi nem zár rendesen és az szivat.
Porlasztóból folyt a benzin, tömítések kicserélve, és azóta dadog.
előtte a vzen se vettem észre semmit. Bár léehet nem figyeltem csak :D
Ha már lement az első keverés akkor már nem számít hogy hány kanyar van még vissza. (egy ideje én is az első lépésnél vagyok leragadva
Máá álmomba is a qva betonkeverő hangját hallom.
Mint mindenki akinek túlnyomásos hűtőrendszer van a gépén.
Fz 750-emnek olyan baja van, hogy ha leveszem a hűtőről a sapkát, szép lassan, ahogy melegszik emelkedik a vízszint, és jön is ki. Leállítom, követi egy nagy bubi. Találkoztatok már ilyennel? Lehet talán hengerfejes?