Ehhez ismerni kell a váltó szerkezetét és abból lehet megtudni.
Anélkül hogy belemennék a műszaki részletekbe: az FZ-n és az FZR-en lehet "fájdalommentesen" kuplung nélkül váltani ha azt akkor teszed ha épp nem terheled gázzal vagy motorfékkel a hajtásláncot. (a GTR váltója pl. ezt nem teszi lehetővé, többek között a 'neutral finder' miatt)
Szétqúrni akkor lehet a váltót amikor terhelés alatt, főleg nagy fordulaton rúgod fel vagy le a fokozatokat, azt egyik váltó sem viseli el tartósan.
Olyan mint amikor a bringán sebességet váltasz. Ha folyamatos tekerés közben taposod a pedált és közben váltasz, akkor akadozva-recsegve dobja lefelé a fokozatokat (felfelé meg jó eséllyel nem is vált csak feszül a láncvezető) viszont ha váltás idejére épp csak hajtod a pedált akkor szépen lazán feszülés nélkül átlép a lánc a következő lánckerékre. (a motoron ilyenkor visszaengeded a gázt addig amíg nem húz de még nem is motorfékez a blokk)
Mindezek ellenére javasolt legalább egy kicsit meghúzni a kuplungkart váltáskor, a léptető villák megköszönik. (én az fzr-en is mindig kuplungoltam, mivel az úgy "normális"
Te váltsál kuplunggal. Egy normál motorkerékpár váltónál a kuplung csak a terhelésváltás csökkentése miatt kell, és a nagy fordulatszám különbségek kiküszöböléséhez. Ezért lehet meglepően simán váltani kis gázelvétellel (váltóelektronikához hasonló hatást elérve) erős kigyorsítás közben felfelé. Lefelé is lehetne, csak azt sokkal nehezebb összejátszani manuálisan. Vagyis GYAKORLATILAG nem lenne baja a váltónak, ha megfelelő gázkezeléssel tehermentesítenéd az erőátvitelt a váltás szempillantásnyi idejére, de ezt egy átlagos balfasz úgysem tudja.
Szia
Te hogyan váltottál az FZ-den?
Kuplungal vagy nélküle? Valami tapasztalatod van hogy mit szeret jobban? Csak mert kirobbantottam a motorosok világháborúját ezzel a témával!
Sziasztok!
Facebook-on elég komoly vitát robbantottam ki... Egy fórumon olvastam hogy egy srác azt tanulta a nagyoktól, hogy kuplung nélkül kell váltani a motorral, és így lenullázta a 600-as FZR-ét...
Amikor ezt leírtam sokan betámadták a történetet hogy hülyeség kuplung nélkül váltani, és sokan pedig lázadnak, hogy márpedig kuplung nélkül kell váltani...
Én ezt úgy tudom hogy az újabb váltók lehetővé teszik a kuplung nélküli váltást, de a régebbiek mint pl nekem a 87-es FZ 750, azok még annyira nincsenek oda a kuplung elhanyagolásáért....
Tehát, itt jön a kérdésem: Ki hogyan váltja az FZ/FZR-ét?
És nekem hogyan kéne váltanom?
(Jelenleg kuplungolok minden váltásnál, de tény hogy nem is szoktam annyira szabadon ereszteni a lovakat csak ritkán! )
mi van, Sanyi, eljött a kötelező csere, 3 év vagy 2000 km ?
Amúgy a pecke a lényeg (mint a csajoknál ) az hogy a háza rozsdás, nem számít. Ha nincs elégve, mehet még sokat.
Sziasztok! Egy kis segítségért fordulnék hozzátok... Nemrég vettem egy yamaha FZ6n-t (2004) és egy kicsit megtréfál.. Nagyjából 2000km mentem vele amióta nálam van és kétszer előfordult, hogy menet közben hiába húzom a gázt nem megy, lehörög viszont kicsi gázon(tartva mondjuk a 100km/h-t) illetve alapjáraton vígan megy! Amint nagyobbat húzok meg akar állni, olyan mindtha nem kapna megfelelő mennyiségű üzemanyagot... Megállok, leállítom, beindítom és mintha nem történt volna semmi újra csodálatos! Hasonló tapasztalata van valakinek? Vagy ötlet? Előre is köszönöm a válaszokat! Széles utat, szép napot!
Anélkül hogy belemennék a műszaki részletekbe: az FZ-n és az FZR-en lehet "fájdalommentesen" kuplung nélkül váltani ha azt akkor teszed ha épp nem terheled gázzal vagy motorfékkel a hajtásláncot. (a GTR váltója pl. ezt nem teszi lehetővé, többek között a 'neutral finder' miatt)
Szétqúrni akkor lehet a váltót amikor terhelés alatt, főleg nagy fordulaton rúgod fel vagy le a fokozatokat, azt egyik váltó sem viseli el tartósan.
Olyan mint amikor a bringán sebességet váltasz. Ha folyamatos tekerés közben taposod a pedált és közben váltasz, akkor akadozva-recsegve dobja lefelé a fokozatokat (felfelé meg jó eséllyel nem is vált csak feszül a láncvezető) viszont ha váltás idejére épp csak hajtod a pedált akkor szépen lazán feszülés nélkül átlép a lánc a következő lánckerékre. (a motoron ilyenkor visszaengeded a gázt addig amíg nem húz de még nem is motorfékez a blokk)
Mindezek ellenére javasolt legalább egy kicsit meghúzni a kuplungkart váltáskor, a léptető villák megköszönik. (én az fzr-en is mindig kuplungoltam, mivel az úgy "normális"
Te hogyan váltottál az FZ-den?
Kuplungal vagy nélküle? Valami tapasztalatod van hogy mit szeret jobban? Csak mert kirobbantottam a motorosok világháborúját ezzel a témával!
Facebook-on elég komoly vitát robbantottam ki... Egy fórumon olvastam hogy egy srác azt tanulta a nagyoktól, hogy kuplung nélkül kell váltani a motorral, és így lenullázta a 600-as FZR-ét...
Amikor ezt leírtam sokan betámadták a történetet hogy hülyeség kuplung nélkül váltani, és sokan pedig lázadnak, hogy márpedig kuplung nélkül kell váltani...
Én ezt úgy tudom hogy az újabb váltók lehetővé teszik a kuplung nélküli váltást, de a régebbiek mint pl nekem a 87-es FZ 750, azok még annyira nincsenek oda a kuplung elhanyagolásáért....
Tehát, itt jön a kérdésem: Ki hogyan váltja az FZ/FZR-ét?
És nekem hogyan kéne váltanom?
(Jelenleg kuplungolok minden váltásnál, de tény hogy nem is szoktam annyira szabadon ereszteni a lovakat csak ritkán!
döglődtök a melegbe?
Amúgy a pecke a lényeg (mint a csajoknál
Valószinű motoros vagy,valami infót tegyél ki az adatlapodra.
Máskülönben ,nem veszlek semmibe--és csak levegőbe fogsz irni.
ÓÓ Sanya ezzel még elmegy vagy 100000km-t nekem is ilyen volt
http://www.sportmotor.hu/motor...
Holnap kap újakat.