Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló. Hát annyiért, amennyiért hozzá lehet jutni, annyiért bőven jó

Vasárnap egy CBR-es vett egyet...nem hívott fel, hogy rohadjak meg, tehát elég volt neki. MZ-sek, endúrósok viszik. Vannak tesztvideók, én is úgy vettem anno magamnak, de aztán GoPro lett belőle
Üdvölet!
Ok csak kérdeztem
jó reggelt!
Hali gali -pacitó
Sürübben is benézhetnél!
Szevasztok....
Feribá

egyik ablak: 700*545, ez belemérve a szegélybe, tehát ez az üveg max mérete. Ez a szemcsés üveg, ilyen ablakunk van egy, amiből lehet használni az üveget, csak méretre kék szabni

másik ablak: 1445*588 ez viszont az üveg látható mérete, itt nem tudtam belemérni a keret belsejébe. Ez sima üveg, ilyen nincs itthon.

meg ugye kell a tükör, ahogy írtad 3+3mm, a éleit meg csak kicsit húzd le (max 0,5mm), mert fugázva lesz a csempéhez.
Mentem az asszonyért.
Így kézzel érezhetően semennyit. (ahogy a gyári fzr tárcsán sem)
Ezek csak akkor mozdulnak meg ha fékezéskor terhelve van, egyébként olyan mintha fixek lennének. Fré Spiegler versenytárcsái viszont érintésre millimétereket mozdulnak, azon már tényleg meghamisíthatná a mérést.
Ezek a standard szegecselt tárcsák nemigen mozdulnak meg oldalra, főleg nem a mérőóra rugójától.
Ha olyan lazán illesztett tárcsa lenne mint nekem az FZR-en volt, azon talán észre lehetne venni.
kontakthiba
Jogos a szaktárs felvetése... mennyit mozog a szegecsen? Úszó vagy nem? Nincs megszorulva? Bár gondolom, nézted, tudom, láttál már ilyesmit.

A BMW-n is szegecs fogja, de azon fix.
a simabéláék egész jól megcsinálták az egyik fzr-es tárcsámat anno
közérthető hetilap? kisebbségi hivatal? kiterjedt hálózat?
Szegecses tárcsánál szerintem így nem mérhető pontosan!Jelzem ez csak az én véleményem.Én levettem és egy esztergán kivülröl megfogva néztem meg!Igy pontosabnak éreztem mivel nem volt lényeges,hogy a szegecs mozog oldalra.
Szép estét
A 'ki kéne cserélni' a helyes kifejezés.
Ez általában egy nem meghatározható de mindenképpen távolabbi időpontot jelöl.
Kicsit érezni fékezéskor a motoron de pl. a fékkaron még nem.
Megmértem a hátsót is, az 0,1 körül van. (azaz tejesen jó)
Lé meg most úgysincs rá.
Hali
Nem tudom mi az a kh.
találkoztam kb 20 uviferi-jelzővel
Ja, és micsinász a tárcsával? Csere? Vagy kihúzza még?
Én is simán megragasztottam volna addig, amíg nem találok egy csövet amit pont ilyen méretre lehet szabni. (persze nem opel logóst)
A lakatosainknak van mert a cégnek fussa rá. (nekem sajna nem )
Én is mértem csavarhúzóval csak azt nehezebb volt leolvasni, ezért inkább elhoztam ezt.
Nem tudom, mit erőlködnek... bármelyik traktorboltban lehet ilyesmi csüveket találni... jó, nem Opel logós, de legalább megy az autó.
De egy pár menet DucTape is csodákra képes
Micsudi jó órája van valakinek
én villaszárhoz szorított csavarhúzóval ellenőriztem