Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már vagy 3/éve azóta vagy 6x lemosta a-z ig
Bréking!
csontkovácsnak suzukija lett a honda után!
Jó reggelt!
Jó reggelt
Barátait mondott nem fórumtársait
vasárnap nagyon ráérek
Aszittem ide is beírtam de ezek szerint öregszem.

Előrebocsátom, csak próbáltam követni az eseményeket, nem is értek hozzá így lehet nem pontosan idézem a történteket. (a sunyi dög persze egyenletes 867-es fordulatszámon járt, semmi renitenskedés)
Meg lett diagnosztizálva. (Pető Nagyvenyim,akiknek ez esetleg mond valamit)
Gyári pözsó műszer rádug, kommunikáció ide-oda, 15 perc de nem találja a motorvezérlőt, adatlekérés sikertelen. ("ezért nem szeretem az Olaszokat és a Franciákat, ha ott van az 'A' oszlopon a /mittudoménmilyen/ számsor és megadom akkor mi a tökért keresi fél óráig, aztán persze nem találja" )
Delphi (asszem) műszer kihoz, egy perc múlva sorolja a hibákat:
-kiegészítő fűtés hiba ("ez nem érdekes")
-kuplung kapcsoló valamilyen hiba ("ez sem")
-főtengely jeladó valótlan érték/eltérés hiba ("na, ez viszont érdekes")
-még valami volt de "az sem volt érdekes"
-légtömegmérő jó
-gázpedál potméter(ek) jó(k), a szinkron is jó
Hibatörlés, minden ok, nem jön vissza csak a kiegészítő fűtés hiba.
Némi értetlenkedés hogy miért nem jön fel a turbónyomás, halkan megjegyzem a háttérből hogy ez a 90 Le-s amin a hagyományos turbó van, nem a vezérelt. ("ja, akkor lehet")
"jó, akkor menni kell vele és ha visszajön a hiba akkor jöjjön vissza és megnézem, akkor már többet elmond" (3e Ft volt)
Ha kell akkor Chiptuning 115 Le környékére íródik ha kell, kb. 1,5 óra és 50e Ft.
Kb. ennyi volt.
Hello fijugg.
megérkeztem a budavári borkostolóról, kicsit be is vagyok állva, majd holnap lesz beszámoló most inkább nem próbálkozom vele
jó vplt, haza szerencsére a fiam hozott pestrű, nekem elég volt a Clark Ádám - Petőfi hid táv is
Mi van a kocsival?
Akkor nem is erőltetem.
A kímélésről jut eszembe,előző munkahelyemen volt egy anyag beszerző Barkassal.Amikor két év alatt az ötödik(!)motort kellett venni hozzá,megkérdezték tőle hogy bejáratta őket rendesen?
Haló!Tényleg mivel ? Motorozás nem sok volt mostanság Itt állandóan esik az eső
Nem ez volt de nagyon jót nevettem ezen de majd zsotiékat rábeszélem nem e kiprobálják én meg beindítóm a keverőt
Most is ha nem esne az eső és nem lenne a GTR villahídja szanaszét szedve akkor csak felülnék és meglátogatnám a barátaimat. (ha még kíváncsiak rám egyáltalán)
Yes,az enyémet vettem 310000.ért,már több mint nyolcszázba és sok házi munkába van,persze ezt soha senki nem adná meg érte.Ha váltok legközelebb,tíz évnél öregebbet nem veszek,persze még így is benne van a rizikó,előtte ki és hogyan hajtotta és gondozta.Kifoghatsz egy ötezer kilométerrel széthajtott,és egy megkímélt ápoltat is,de ez ilyen korban már ritkább.
Ezt neked kell tudni, én csak elmondtam az eddigi tapasztalatokat.
Ha kevés időd van motorozni akkor nincs időd szerelni.
Ezzel egyébként én is így vagyok már egy ideje, komolyabb átalakításba meg már nem is fogok bele. (se pénz-se idő)
Értem.Ha elviszik,akkor veszek fiatalabbat addig használom ezt mig megy .
Én azt szoktam mondani hogy ilyen öreg motort az vegyen akinek van kedve, ideje, valamennyi szaktudása foglalkozni vele, mert azt mindig kell. A "megcsinálom jóra és később már nem lesz vele gond" pedig nem 200e ft-ba lesz a végén hanem sokkal többe. (sokszoros tapasztalat)
Van itt olyan fórumtárs aki nem engedheti meg magának hogy vegyen akárhányszáz ezerért egy egyben levő gépet mert vannak sokkal fontosabb dolgok is az életükben, így az olcsón szerzettből próbál rengeteg melóval és kitartással már hosszú ideje
(amiért piszkosul becsülöm szereléskor sokszor, amikor már tele a hócipőm néha eszembe szokott jutni és mindjárt átértékelődik a dolog ) üzemképes FZR tulajdonos lenni.
Minden egyéb esetben (ha belefér) jobb egy gondtalan fiatalabb ami mindig ott áll készen ha van egy kis idő motorozni és nem azon kell vakarózni hogy már megint mi a tökért nem megy az egyik henger.
Most számolom a 200.000 is sok