, de mondták már páran (pl. Lipkala), hogy első ránézésre azt hitték jobban fogok szenvedni. Egyetlen dolog amit cross gumival kell kisegíteni az pedig az eleje mert az olyan mintha nem is lenne rajta bütyök, arra megy épp amerre akar
ami a legszimpibb hogy az újjat igen kicsi pénzért vettem és nem is kopik gyorsan, és persze a tudásomnak épp elegendő
Meg külömben is a nem a Lipka szokta neked adni amit már ő is használt?
na mindegy mert az én régi gumcsatkámat odadtam volna jóbaráti szeretetből az 19-es de így baszhatod
csak jelenleg nincs elképzelés, hogy a kis TT-ről mire ülnék át. Sajna kicsit úgy érzem ezt az off-road vonalat kezdik elengedni az emberek. Bár mikor más ráér nekem van programom vagy fordítva. Meg amerre járunk lehet, hogy valami nagyobbal is ellenék amivel még aszfalton is kényelmesebb a 100-as tempó. Mindegy ez a második amiről lecsúztam a sok gondolkodás miatt
Majd ha teljesen feladtam a motor keresést eladom a robeszt és a 17" kerekeim és ezt kicsit megtóldva megveszem a legolcsóbban GS 500-át a TT mellé. TT-t utána csak terepre használom.
Ubazz nagyon megcumiztattam magam.. beröffentettem öcsinek, csak ahangja miatt, 2perc járás után leállitottam... 3 óra mulva indultunk volna túrázni a cimbivel.. nem indult az istennek sem. 1óra rugdosás után gyertyacsere oldotta meg a problémát.. még jó h volt tarcsi :D
Soha többé nem állítom le míg be nem melegedett...
2 nap 250km terepen, jól működött