nem értek hozzá de ahogy látom idomok,plexi,felnik telók jók,csak azok többet érnek 45nél
Náluk még a fabordák, gerinc, oldallécek volt a divat.
Egy papírsablonnal nézegettem félpercenként, hogy hol szedjek még le, ezt hungarocellnél se úszom meg...
Szar dolog ez a csiszolgatás, bár már majdnem kész.
kb 3 hónapig,mert azután megszorult a főtengely)soha többet nem vettem cagivát
Nem mintha az a -150gramm valamit is számítana, csak köv szezonra valószínűleg eladom, és a tuningbuzik szeretik az ilyen szarokat...
..lehet hogy az ora annyit mutat de az csal
...max 180 de már az is kétséges
de végülis mond azt amit akar,nem hosszu életü alapban sem
Felhívtam, mert akkor volt rommátörve a mocim eleje, és mikor mondom neki hogy hol melyik hirdetés, és melyik moci, akkor kijavít, hogy az 70ezer
Aztért vettem volna meg mert legalább lehetne rendszámom, de nem érte meg. Ugyanis nincs benne a blokk, és így szinte lehetelen az egész. Én emiatt mondtam, hogy hagyjuk, mert blokk nélkül kcisit sokba van az adminisztráció, ugyanis nincs eredetvizsga, tehát ideiglenesen ki kell vonni a fogalomból meg anyám...a.
Hogy lerendszámozztassam került volna legalább 70be.
Azóta lehet hogy megkereste bele a szar blokkot, hogy át lehessen iratni legalább rendesen...meg én is úgy számoltam, hogy max 40ért éri meg nekem, úgy hogy átrakom bele a blokkomat, és a régi mocim még leadom a bontóban...
Már nem aktuál, mert megcsináltam a vasat...bár jó volna rá rendszám, de az így is sok pénz...