De 2 személlyel is 5 körül iszik, igaz nem szoktam 6 e fölé pörgetni- tudom utánna jön meg az ereje
nem tudtam kicsivel ezelőtt, hogy van Ace topic
akkor bizti mást válsztottam volna.
gyertyák jelentették. Meg az aksi sem volt fitti. Kiszedtem a gyertyákat megtakarítottam, kis benzin tájuk és már indult is. Meg olyan dologgal szívattam még meg magam, hogy hallgattam havereomre aki azt tanácsolta, húzzam rá 2x a szívatót toljam vissza és azután majd indul.....persze, hogy nem indult...... Később rájöttem, hogy szívató fullra és indítás aztán mikor beröffent visszatoltam fokozatosan.......Végül is arra akartam kijukadni, hogy nagyon apró kis hülyeségek miatt is nem indulhat a vas....
nekem úgy tűnik fontos dolgokat írsz!
, bar avval inkább csak, ha gyorsan el kell intézni vlamit.
mert igy a felszabaduló energia egy részét az Ace helyreállításába tudom fektetni. Úghogy kb 1 hónap és új ruhában fog tündökölni a vas.
mert különben mindóek töltenék fel 50-50%-ban fagyálló folyadékkal amiről ugye tudjuk mire való.
(sajnos). Tehát mégegyszer mondom nézz körül mert lehet a másik kulcslátás esetén is bepöccen és akkor már viheted is!Egyébként az egyém 8 hónap ridegtartás (fűtetlen kültéri tető alatt) után kb 5mp altt röffent....és kész. Nem hiszem ha tuti a blokk fel kell húzni mint a zsebórát!
, kérdezd már meg indul-e már az a gép, 2 nap elég lehetett az akutöltésre
De azért kell húzni neki mert a szelepek lekormolhatnak ha elégtelen a gázáramlás és az egy igen költséges akció.
Egyébként ha van időd nézd meg a www.cosmicar.hu alsa festékek címet milyen kis tuti anyagokat lehet kapni az aktuális készletből!