http://totalbike.hu/hirek/furyfinal Kiváncsi vagyok, hogy ennek milyen lesz a fogadtatása. Mindenesetre merész egy egyedinek látszó choppert szériában gyártani. A hűtö nem igazán való egy ilyen motorra.
Én is alig várom az első jobb időket a hosszabb túrákhoz, voltunk tavaly áprilisban a horvátoknál és a képen a lány a motorján, jól ki voltunk a végére, 2 nap 1300km. Itt épp eltévedtünk a horvát rengetegben mert szép utakon akartunk menni, szép volt, de 12 óra alatt értünk haza:
Ma csak a frissen vett pit bike-al mentem, olyan jó idő volt, hogy a lányok is megszóltak miért nem mentünk inkább motorozni......mondjuk olcsóbb lett volna.
Üdv
Én ma voltam gurulni ,reggelre szépen leszáradt az út,a hőmérséklet is jó volt /4fok/,olyan jó volt menni rendesen hiányzott ,igaz némely autós elég hülyén nézett rám,nem tudják mi a jó
Új vagyok itt,és olyan valakit keresek akinek Kawasaki EN500,vagy Vulkánja van.Szertnék töle tanácsokat kérni.
Új vagyok itt. Sisakot keresek (nyitott) elérhető áron.
Ha tud valaki nagyon megköszönném:
vannak elég durva 50%-os akciók.
Nektek is BUÉK
www.choppermania.hu
Motoros és rocker ruházat, kiegészítők hozzáértő motorosoktól nem csak motorosoknak!
Ilyenkor kéne kiköltözni Tampába ,ott lehetne menni egész évben
Én ma voltam gurulni