Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyet dobjál rá
hol lax amúgy?
Hát igen nagyon könnyű a gép!
Most voltam lent ismerősömnél neki egy KTM 450EXCR van.
Ment vele azt mondja szinte egy a súlya,ahogy ő ment vele nem érzi hogy nehezebb lenne,csak az Aprilia ülésmagassága nagyobb.
hali mindenki, nem tudjátok véletlen honnan lehet letölteni az idei erzbergről videókat? ha már egyszer nem jutok ki soha
na mi van meghaltatok?
az s lemaradt
wow kira ...multkor is néztem az extrémen erzbergi enduro verseny vagy mi a mano volt, nem semmi terep...meg mekkor kövek voltak Patrana is indult...végignéztem...non állat volt
Javitott verziimmár háccsó rototrral
erzberg rodeo ...austria ......mosthétvége.......alul a katlanba a rajtnál a világélvonala készülődik
amúgy ez egy vasércbánya ...........
merre jártál?jó hely lehet
tyű mekkora elbaszottgecinagy lánckerék
daytona....nagyon komoly
A picsába tiszta Blikk már ez a topik:Minden kiderül rólam
a kép erdetileg vágatlanul így néz ki ! mindennemű külömbség a photoshopnak köszönhető!
amúgy ez gerre alapmotorja igazábúúú
helló!
szép motor gratula hozzá látom a nagy örömben a kutya is kapott egy kis dinnyét, vagyis én annak néztem!
Lebuktam elismerem! Bár ez a helikopter egészen új fejlesztés lehet ugyanis nincs farokrotor most veszem észre !
na gerre te szánalom juhász, kiderült a turpisság... bukta add fel, vald be simod van, meg se lepődnék
grat a géphez
nagyon éreztem
Ennyi
itt is voltak helikofferek lassan bedobálm a fotókat amit ígértem.....
Na végre már valaki észrevette
gerre akartam már mondani , hogy az egykerekezős filmjeidnél is hallani a helikopterhangot amire rá vagy akasztva!