Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem semmi problémája van új vas tulajoknak ( nem tudom húzni neki) . nekem már 2 hónapja darabokban van a vasam és ha találok hozzá olyan alktrészt amire vágyok már örülök mint majom a farkának. szóval csak élvezzétek a félgázt még mindig jobban jártatok mint én.
Ja most használok én is r2-öt és köpi az olajat!Eddig ennyire nem köpte a tts vagyis egyáltalán nem amit eddig használtam!
Hát azt javasolták hogy bejáratáshoz 30-ast keverjek!De amugy 40-esel szoktam motorozni!
Na akkor pls vki nekem azt mondja meg hogy nekem mér van az hogy ha forgatom igen rendessen akkor köpi a kipu az oilt? R2 használok én is
nemtudja valaki mennyi lehet (kx-be) egy kü llö+küllöfej?
esetleg ha valaki tud valami jo helyet,ahol jo árban vannak a küllök,kérem jelezze
csákány...pista szerintem várd meg mig az a 6lityo elfogyik aztán ami a csövön kifér....
inkább "pihenj" még pár orát mig az a kis nyál elfogyik,minthogy a türelmetlenséged miatt beszarjon és megint várjál rá 1-2 honapot vagy többet mire kész,meg lesz pénzed a javittatásra(szerintem)
az oilajrool meg csak annyit,hogy hanyasra kevered a benyát r2övel?
én 40esre de még kicsit igy is csöpög nekem is a kipuff vége
Milyen vasad van?Ja ez szar dolog igy hogy nem lehet huzni neki!
Ne aggódj én sem vagyok jobb helyzetben,nekem is meg kell várnom az 500Km mert addig járatós a moci.
Leszabályos már 5500-as fordulatnál hogy nehogy kinyírjam bejáratás alatt.
Csak idegtépő amikor tudod hogy mennyire menne és mégsem tudod húzni neki.
De ez van nem lehet mit csinálni.
Ugy gondolod hogy már kicsit huzhatom neki jobban?Kicsit már kinyithat a power is vagy nem?Valaki mondjon már valami jot mert már nem birom!
na megyek mára....aztán szombaton sokat kelljen olvasnom a firkálásotokat, bár elég fejenként 1-2 hsz is, de az legyen benne, hogy milyen jót motoroztatok
HOOOOOOOOOOOOOOL VAGY?
zooooooooozeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Végre ma 16-kor meglett az Aprilia RXV550-es kis szépségem.
Nagyon tetszik a moci éllőben még szebb mint a képeken.
És nagyon könnyű a Gilera után,tehát ahól azt írták rá hogy 131kg szárat tankal az egy nagy marhaság.
A Gilerám volt 141kg száraz tankkal,és ez ahoz képest rettenete könnyű.
Én jobban hiszek annak az oldalnak ahól 113kg adtak meg neki száraz tömegnek.
Kezelhetősege nagyon jó,kanyarokban olyan szépen és könnyedény fekszik bele hogy csak na.
3000-3500-as fordulatnál még kicsikét kattogós a moci hangja de ez betudható hogy még új és talán nincsenek összekopva az alkatrészek rendesen,vagy az is lehet hogy a V2-nek ilyen a hangja alacsony fordulaton.
Magasabb fordulatnál már szép a hangja.
Fogjad neki kicsit jobban, vagy csinálj vmivel vékonyabb keveréket. A kipufogóból "ömlő" olaj nem jó, de a gépnek biztos van kenése. Mivel már nem teljesen nyers a géped, de még nem akarod róla lecsavarni a kormányt, én a vékonyabb keveréket használnám. Régebben nekem is volt 2T-m, én a Castrol A747-es olaját használtam akkoriban, 1:40 keverési aránnyal.
szntem járassad nyugodtan. ha már tépheted akkor kiég aminek ki kell égni, 6L alatt csak nem rakodik annyi le
Kössz!
De akkor mi a lofaszt csináljak még 6 liter visza van a járatásbol!
amúgy Nagyon fasza vasad van:)
Ez amiatt van mert nem forgatod a mocit, nem ég el tökéletesen az anyag. Ha majd végig "C" hangon fogod neki akkor ez nem lesz. Egyébként nem túl jó, mert az olaj szépen beleül a hangtompító anyagba a kipufogódobban.
nagyobb az ujj olajad sűrűsége és lehet hogy túl sokat nyomtál bele vagy feltünt a motorodnak hogy ez más:D:D:D
lehet hogy sűrűbb deh lehet rosszúl mondom..
Csákány!Egy kérdés!Most cseréltem olajat!Eddig tts-t használtam most meg r2-öt használok!Ma kevertem be elöször belöle!De azt vettem észre hogy a kipufogon csöpög ki az olai hátul a dobnál is meg ahol össze van toldva ott is!Mitöl van ez?Az uj olaj enyire másabb?De gondolom ez nem gond vagy igen?Csak ösze basza a hátso villát!
Estét, mi a helyzet Motorosok?
jaja, megvilágosodtam thx
áhh komoly dolgok ezek
mennyen az a lényeg!