Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek az mitől lehet, hogy állandóan levegős a telom. Légtelenítem, leveszem az emelőről, nyomok rajta egy-párat, és már levegős is!?
hey hey alszol
És te hogy vagy
veszek én 2008as kx450f et ha adol zsozsót
titán nitrites telóók...és egyéb finomságok...tuti jó..csak hát az ára se gyenge
baby
Szia
Estét crossördögök
Az!
bisztos hogy kawa volt
nem tud valaki egy jo enduro versenyt a hétvégén
Szerintem is Kawa!
Igaz a haveromé a hétvégén beadta a kulcsot...
már megint kész vagyok geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne legyél gec venni egy ilyet, ha akarsz egy nagyobb zöldet venni szólj és kipotlom
Szerintem nem gondolja komolyan,csak el volt bódulva a sok zöldtől.
250A-ban tm el vezet a srác...
szerintem semmivel nem rosszabb mint a japó..csak fosnak az emberek mebvenni mert nem ismerik..szerintem
vegyél egy fasza kawát amivel élvezed a motorozást.
Ne legyelégy már hülye hogy tm-met veszel
Na szeva! Látom leszállsz a fínomról csakhogy traktort vegyél?!
Az biztos hogy a TM-től színte mindenki fázik,bár nem lehet olyan túl rossz.Még anno volt nálunk (a volt)MX Planet-es koma motorozni és nagyon futtatta a vasat(igaz ez volt a dolga)de amikor elindította.......
Maradjunk annyiban hogy füldugó kell hozzá olyan cefet hangja van.Pedig volt a motorban vagy 10 óra.Az meg hogy Öhlins,meg Brembo,meg Marzicchi cuccok vannak rajta,az csak egy dolog.Hiszen a fékeken kívül mind a márka kategória legalapabb alkatrészei!Tehát inkább egy jó Showa,mint egy egyszerú Öhlins!
Aztán nagyon nagy akciózásba kezdtek(mármint a Planetesek),utána meg azt hallottam hogy be is csukták a boltot.
Aztán meg hogy valóban mire is képes a TM azt sajnos az ember saját kárán fogja meglátni.
Igaz egy 250 2t-re azért énis beruháznék

Ja ami Paioli villás azt meg ne vedd(az tényleg gagyi.mármint a villa)ezt viszot többen is mondták!
a fejidom ktm cikkszáma: 503.08.001.000/04 narancs /30fekete és ~5.100.- a lámpát nem tudom...
aviban, vagy mire gondolsz?
kérdezt a tervezőt
jaaa értem. és hogyan menti sd kártyára?
egyre több jó tm es tapasztalatot hallok......kezd összeálni a kép...
Ez már sajna elvitték
Sziasztok!
Keresek a képen látható fejidomot lámpával és lehetőleg foglalattal.Típust és évjáratot pontosan nem tudok, lényeg,hogy ilyen kinézetű legyen és H4-es pilács legyen benne...
Ha van valakinek ilyen elfekvőben és olcsón odaadja az legyen szives szólni!
Előre is kösz!
DE ha esteleg van hozzá cross vagy SM sárvédő az sem baj...