Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Amerikai (ONE Industries, N-Style, Factory-Effex, Flu) dekorszettek, sisakok, üléshuzatok kaphatók nagy választékban cross, supermoto, quad ill. egyes enduro modellekre (raktár készletből ill. katalógusból).
érd: 06-30-682-1606
üdv mindenki.
Akartam 1 KX-et de nem jött össze!

Ez van, jó mocizást mindenkinek!
Én köszönöm, hogy nem kellett az utánvétre kidobni még egy rakat forintot
Majd holnap elviszem, nagyon korán fogok kelni Olyat ér csinálni, hogy valaki 0:01kor ír be? Vagy csak hajnali órákban lehet aranyat lopni?
Jó, de annak 3mal több hengere van a kelleténél!
Amúgy az ezügyben nálam tapasznyaltabbak azt mondják, még azokon is észrevenni az injektor rángatását, csak nem annyira mint az 1 v. 2hengereseken...
én már vettem
amúgy a nagyobbik utcaim az injektoros
Sajnos egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy ez technikailag kivitelezhető ...de majd meglátjuk...én mindenesetre jópár évig még biztos hogy karburátoros gépet fogok csak venni...
Köszönöm a segítséget!
hát lekrómozzák a szárat..de nem olcsó...kérdezd meg gézáékat mi a pálya ..meg mennyi lenne ...megmondják ..lehet vann neki bontott stb...megoldja és elviselhető árakon..
hívd fel először
Ha a csúszótagon picit sérült a króm, azzal mit lehet kezdeni? 90-es kiadású a kisöreg, az egész motor ér komplett 200-at...kuka?
hát kifinomítják ...még terepen most van az injektor belépése egy.két éve ...majd kiforr
nem kell egomigb hoznod ...ha jó telókat akarsz profin...mi is odavisszük...persze csak a fontos telókat....
pilisborosjenő ....fehér géza....12 forint a kettő..mindent cserél....profin jó cuccokal...hamar
yamaha racing fehér géza
A 450-es RMZ-ről pl jókat hallotam.
Én nem vagyok benne olyan biztos hogy az a ráncfelvarrás annyira jó lesz nekünk...versenyendurora minek injektor?!? Utcai KTM-ek is szarok mióta bespriccelősek...
Esztergomig pl. simán elviszem a telókat, ha tudsz segíteni.
és nem is rossz kis gépek...hát ha most még az alkatrészproblémák is megoldódnak...
biztos nem engedi a bmw a trehanyságot majd..meg lesz lé fejleszteni meg rendes oldalra tenni a lácot...
a négyüteműek már átestek a nagy ráncfelvarrásokon ..
jó endúróik vannak
Szerintem sem volt olcsó, nincsenek magyar papírjai. Igazából 200-as GG szeretet volna, de nem talált sehol.
Dabas...de pszt! Amúgy titok...maradjon köztünk.
Basszus...ez legalább olyan jól néz ki mint egy EXC...ha nem jobban...
Akkor az nem volt annyira olcsó sztem...mert gondolom magyar papírjai nincsenek...nemrég volt Ócsán eladó 2003-as, rendszámos EXC200 750-ért...
keme hol lax ? titkos ?
Hella!
Tudtok olyat, aki egy pár elsőtelót (fordított) felújít/szimmeringez CR125-höz, normális áron?
650