Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát.. igen crossozni crossmotorral kell, endurózni meg enduróval. Azok a köcsög gyártók is tudják ezt már rég. Huszonötös meg kissé messze van az ideális endurógép fogalmától
nekem azért jelent többet mert régen sokat hallottam és ez rádob még két lapáttal
Egy zene volt rajta, amit hallottam már valahol... Egyébként nem ismertem. Nem leszólni akartam, de igazán nem fogott meg. Nagyjából olyasmi, mint a Révész Sanyika Piramis utáni próbálkozása a vigyázz a madárra címmel
pont azért nézegettem mert mégse olyan vad mint a 250es crossok de mégis inkább valo endurora mint egy 25ös cross
na majd kiderül.....pláne hogy most be van borulva
Azért mondom, hogy főleg ugye az
Egyébként sztem egy kellemes enduro, kevés pénzért. Az enyémen a blokkhoz még nem kellett nyúlni, pedig lassan 3 éve hajtom.... csapágyakat, fékbetéteket, láncszettet cseréltem, meg olaj kellett bele. És az a negyvenegypár ló is elég hobbi szinten
gitár.... slamo
jól van nem azért erőltettem csak aztmontad nem ismered ...de nem baj majd küldök boniemmet
Hali... meghallgattam a No-t. Hm... a zenei alapja jó, főleg ugye a gitár... de a szöveg nem túl érdekes, meg valahogy az egyéniséget hiányoltam belőle....
most kicsit utánanéztem....93as pont ahogy mondtad
egy nézést szntem megér, majd meglátjuk
errefelé pont megfelelő a talaj, kicsit lehetne nedvesebb a téma de már most se porzik nagyon
Szivi... látni kéne élőben. Mert ha nem öklendezi mindenhol az olajat, van csillapítás a telóiban meg nem zörög a blokkja, éppen lehet jó vétel is. A műanyag alkatrészekben általában megtalálható az évjárat. Ha nem stimmel már van min alkudozni....
hol van ez a sirató?
okés, köszi
Van... már két napja. Aki nincs leroggyanva, mehet röfögni a hétvégén
Ja, naggyából 93-asnak tippelem. Az olajtartálya furán néz ki (a kipudobbal szemben van), de ez nem biztos, hogy számít. Nem tudom, honnan vette a lóerő értéket, mivel sztem ez a vastankos változat, ami gyárilag 40 ló körüli. És sztem a gyári kipu van rajta, a crossé másképp néz ki, és ebben a csőben van némi fojtás. Bár éppen ki lehet berhelni. Összességében nem túl bizalomgerjesztő a külseje
Mi a helyzet motoros szakemberek? Volt ma valakinél nagy zuhi?
te képbe vagy rmx témába
ezen mit látsz azon kivül hogy kivágtak egy adagot az üllés szivacsból, hiányzik az egyik telovédő és hazudik az évjáratba?
hetven fok az nagyon meleg ....miért nem télen motorozol akkor hidegebbek a felmenők
A bokám má lassan okés... Hétvégén hanyatt estem rendesen.... úgy kellett a páncélt levakarni rólam
Ragyogok....
Nikk itt vagy még?
hali!
A legjobb!
Jah és nekem is fáj a bokám
nem akarok kilógni a sorból
hello
décziékhez vidd be pestre..én is oda vittem és korrekt áron dolgoznak és jól
Szewa! Jó kis hely lehet