Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már teleszkóp akkor a cr be mien teló van vagy hova van ráírva h mien mien teló?
jah és az olajat úgy öntöm belőle ki nem h kiveszem belőle a telószárakat és kiöntöm?
Folyós porhomokra melyik mitast rakjam fel hátra? Most c16 van, de már elég jól elfogytak a bütykök
öhnlinset hol tudnék jó áron kapni nem tudod?
tudom
tényleg csak nikknek nem tetszett..hiába küldök neki akármit nem tetszik neki semmi ...
mostmár tudod melyik a NO együttes ?
mindegy...csak rendes olajgyártótól vedd ..ne teszkósat meg molosat...
van akármelyik neves olajgyár cuccaai között....
Igyá hozzá némi sört is.... akkor jobban szívódik
zoozee, nem győzöm elégszer elmondani, hogy isten vagy Kurvajó az Erzberg DVD, a fékbetétet meg már kiveséztem
hmm az nem kevés durvánn 420
ahham..már majdnem..csak a szomszéd cigányok elopták
417, ha jól számolom. Végül odaért a csomagom a berúgókarral?
akor szerintem veszek bele 5 öset... csak kérdés hogy milyet? milyen márkát?
holnap én is kenyecölöm vele a bundámat
beszopódik
mert a motorolaj sűrű és emiatt a telót nem tudod összenyomni és kiesik a fogtömésed mikor mész vele egyet .

van 2.5....5...7.5...10...15 ...
olajok ...általában 5 -össel érdemes kisérletek kezdeni ...főleg ha nem tudod mi volt benne előtte ...
most milyen a teló nagyon kemény vagy finoman jár ? vagy már olaj sincs benne...?
315 ért vettem alapból...
5 az első gumi....
12 a kormány
4 a szivacs
3 a markolat
2500 a gázbowden
2x 1000 a kuplungkar
10 csapágyak
25 berúgó
3 sárvédő
26 láncszett
és holnap csrélek szimeringet+olajat az első telóba
az olyan max 10
én vagyok a No.: 111111
A fekete nadálytő.... csak ez bonyolult név és nemtom megjegyezni.... Jó, de asszem ez a hétvége még kimarad.... pedig király lehet a talaj, mindenki túrni foga az erdőt...
szia theo .........mikor költözöl krosszpályára?
és mi van akkor ha valaki mondjuk nem talóba való olajat rak bele hanem csak sima motorolajat?
és most mennyibe van neked?
400 körül gondolom benn van
nekem azt mondta a szilágyi bandi hogy 3,8-4 deci száranként....és hogy amilyen márkájú a teló, olyat rakjak bele olajból..nah most showa olajat hol lehet kapni ha eggyátalán van olyan?
Ez most egy komoly kérdés volt ti meg viccet csináltok a dologból , a ccmben nem akarok elrugaszkodni, árban se lenne több mint a 25ös, meg lóerőben is csak 4-5-6al több, ha jól tudom. Ezen a fos folyóhomokon ami itt van szerintem jól jönne, de javítsatok ki, ha tévedek. Bár most bepattintottam a király zoozee fékbetéteket...úgy érzem dobott a motoron vagy 2-3lóerőt
315
Jaja, én a motor felől néztem