Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááááááááááááááááá geccc nem bírok aludni....
Sziasztok! RX 25-ön valszínűleg rossz a feszszabályzóm.. Azon kívűl h akkura ráteszem és voltmérővel megmérem, lehet még vhogy csekkolni h műxik-e?
Köszi!
Szia!
Sajna csak 06-08-as kx-hez van már csak monsteres szett (már nem gyártanak), de másmilyen van. A komplett monsteres szett egyébként (üléshuzattal, rajtszámtartóhátterekkel mindennel) 36 ezer, de vannak szettek 12ezerért is.
ja és még valami fontos 1979 szeptember nyolcadikos voltam ...megláttam révészsanyit.......jobb kezén a karórájával.....én is áttettem rögtön azóta ott hordom az órám 29 éve lassan
micsoda jó emlékek ezek ...nagyon jó volt pár dolog régen
leginkább a fiatalság
motorosokról volt száó
farmerom
HÍR TV!
Grat... nekem csak Republic cédé van dedikált... meg a régi keménytáblás személyim valahol, amit a Vikidál írt alá... meg volt egy pólóm, csak szétszakadt azóta, Nagyferó kézjegyével... amikor eccer itt volt, felmentem hozzá a színpadra, együtt énekeltünk... egyikünk se volt má szomjas... a rendező haverok meg a falmerom szárát rángatták lentről, hogy haggyam abba, mert mindegyiküket kirúgják
az olvasó felét írták alá?
Egy motoros szekta brutálisan kivégez három egyházi vezetőt. Huff nyomozó az FBI megbízásából beépül a maffiával is összejátszó kegyetlen szektába, hogy információkat gyűjtsön egy minden eddiginél kegyetlenebb terrorakció terveiről. Rájön, hogy az akcióban befolyásos üzletemberek és politikusok is részt vesznek. Hogy megakadályozza a közelgő mészárlást, életveszélyes játékba kezd, amelyben nem számíthat senkire. Ezért egymaga száll szembe az egész szervezettel, és megállíthatatlanul könyörtelen hadjáratba kezd.

Hideg, mint a kő
sőt vam még dedikált lemezem is meg cd-m is
középső meg van nekem is dedikálva
Az is ott van a cikkben
szerintem én is megyek aludni
holnap nincs suli mert a tanárok kirándulnak
jó éjt boney m rajongó!

képzeljétek pár éve nem emléxem pontosan talán négy éve ..voltam alsóörsön( hd találkozó) és volt boney m együttes koncertezni ...ketten jöttek el belőle nagyon múmiaparty volt..
Na télleg jóccakát... mellékelem a télleg öreg télleg rokkereket
http:\\thepiratebay.org
450es Suzuki RM-Z
milyen rokker ? boney m rajongó a fiú
Tudsz egy jó trackert?
ps.: képeid közt az utolsón milyen motor van?