Sziasztok! RX 25-ön valszínűleg rossz a feszszabályzóm.. Azon kívűl h akkura ráteszem és voltmérővel megmérem, lehet még vhogy csekkolni h műxik-e?
Köszi!
Szia!
Sajna csak 06-08-as kx-hez van már csak monsteres szett (már nem gyártanak), de másmilyen van. A komplett monsteres szett egyébként (üléshuzattal, rajtszámtartóhátterekkel mindennel) 36 ezer, de vannak szettek 12ezerért is.
ja és még valami fontos 1979 szeptember nyolcadikos voltam ...megláttam révészsanyit.......jobb kezén a karórájával.....én is áttettem rögtön azóta ott hordom az órám 29 éve lassan
Grat... nekem csak Republic cédé van dedikált... meg a régi keménytáblás személyim valahol, amit a Vikidál írt alá... meg volt egy pólóm, csak szétszakadt azóta, Nagyferó kézjegyével... amikor eccer itt volt, felmentem hozzá a színpadra, együtt énekeltünk... egyikünk se volt má szomjas... a rendező haverok meg a falmerom szárát rángatták lentről, hogy haggyam abba, mert mindegyiküket kirúgják
Egy motoros szekta brutálisan kivégez három egyházi vezetőt. Huff nyomozó az FBI megbízásából beépül a maffiával is összejátszó kegyetlen szektába, hogy információkat gyűjtsön egy minden eddiginél kegyetlenebb terrorakció terveiről. Rájön, hogy az akcióban befolyásos üzletemberek és politikusok is részt vesznek. Hogy megakadályozza a közelgő mészárlást, életveszélyes játékba kezd, amelyben nem számíthat senkire. Ezért egymaga száll szembe az egész szervezettel, és megállíthatatlanul könyörtelen hadjáratba kezd.
képzeljétek pár éve nem emléxem pontosan talán négy éve ..voltam alsóörsön( hd találkozó) és volt boney m együttes koncertezni ...ketten jöttek el belőle nagyon múmiaparty volt..
Köszi!
Sajna csak 06-08-as kx-hez van már csak monsteres szett (már nem gyártanak), de másmilyen van. A komplett monsteres szett egyébként (üléshuzattal, rajtszámtartóhátterekkel mindennel) 36 ezer, de vannak szettek 12ezerért is.
leginkább a fiatalság
Hideg, mint a kő
holnap nincs suli mert a tanárok kirándulnak
képzeljétek pár éve nem emléxem pontosan talán négy éve ..voltam alsóörsön( hd találkozó) és volt boney m együttes koncertezni ...ketten jöttek el belőle nagyon múmiaparty volt..
450es Suzuki RM-Z
ps.: képeid közt az utolsón milyen motor van?