elöször én is azt gondoltam hogy a házas móka már tulzás....de aztán eszembe jutott hogy néztem versenyekröl videot és ha jol emlékszem voltak olyanok ahol épületbe is kellet menni, ugyhogy lehet csak gyakoroltak nem feltétlen csak az állatkodás kedvéért csinálták
Főleg a suzukis jól hajigálja.
A házban durva amit művelnek.egy két kör mókából az oké,de szétcseszni a rezót,meg mindent a lépcsőn stb. az már sok volt.
de a valódi endurós rész az nagyon ott van.Yz-s kölök jól keni.
'94-től a láma sem sárga, hanem fehér... egyébként beszéltem az eladóval, azt mondja, hogy van vámpapírja, szal nemtom hogy "hazudhatna" az évjáratot illetően
Hát ez az.
Blackbird,Ceet meg egy német: DualsportFx oldalán láttam dr-re valót.Ilyeneket nem forgalmaztok?vagy esetleg van valami más ötleted?
Nem pörögnék annyira rajta,ha fémtankom lenne,mert akkor megcsináltatnám egy dekorossal,rá egy átlátszó fólia és elfogadható lenne sztem,de műanyagtank nem tűri meg magán ugye az ilyen egyszerűbb matricákat.Vastag lyukacsos jól tapadó kellene.
Sajnos 93-as a legrégebbi yz amira gyártanak, dr-hez viszont egyátalán nem találtam csak drz-hez. Igazad van, hogy a régebbi motoroknak nagyobb szükségük lenne a kozmetikázásra (szakadt üléshuzat, harci sebek az idomokon) de valahogy mégse vásárolnak az emberek csak az újabbakra. Talán a pénz
Régebbi crossokhoz,esetleg endurokhoz már semmilyet sem lehet kapni?Mert én nézegettem ezen gyártók honlapját,de nem találtam,pedig a régebbi gépeknek nagyobb szükségük lenne egy kis cicomázásra.
konkrétan '92-es yz 250,meg Suzuki dr 350-re érdekelnének "levonók"
Valami ilyet elfogadnék,de ezt is valami külföldi fórumról szedtem le.
Rezó......amerika.......sóravaló.......jól
éti társadalom.....a kulcsszavak.