Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo.
Akarok a motoromba előre 17-es felnit tenni de az agyat megtartanám hogy aféket ne kelljen átalakítasni.
Tudtok valakit aki foglalkozik iennel?
Küllőzés isemi?
Esztergomi vagyok pest még belefér.
Köszi
Sziasztok! Doma Exhaust Systems kipufogó rendszert keressek Yamaha Yz250F-hez 03-05 évjáratú motorhoz 4T !
Valamikó dógózni is kell.
Hello.
Ha valaki tud dominator.hoz nagy plexit szóljon már :)
Köszi
te is elvagy....
gerre maga nagyon el van tűnve......miért?
SZEVWASZTOK!

Olcsó nyál nekem is kellene!
Nem szar ugyanis Ukránban van 140ért gázolaj én is azt tankolom/tankoltam...Még nem volt olyan hideg errefelé hogy megdermedt volna.... a kocsimat 250ezret(km) kibírt semmi baja sem volt tőle...DE hallottam olyat az Ukrán benzinről hogy srácok túráztak Ukránaban az egyiknak útközben kifogyott és csak egy eldobhatós műanyag poharuk volt amibe tudtak átvinni az egyik motorból a másikba..Nos rendje módja szerint lehúzták a benzincsapról a gumicsövet megengedték a poharat de mire a másik motorhoz értek a poharat egyszerüen megette a benzin és elfolyt Nem tom mennyire igaz ismerősi körben történt mindenesetre van benne valami mert a malacpassatok gumiés műanyagtömétései amik benzincsempészek voltak havonta ki voltak cserélve mert egyszerüen megette őket a savasság
azt is csak akkor ha valami patak jön, vagy egy nagyobb pocsolya,,,
milyen szerszámok kellenek hozzá?
krova van itthol 19-ig...32 es kulcs is...mi kell még?
ja gáborom és megcsináltam a tisén neked azt a feljárót amit nézegettél , hogy egyszer ha nagyleszel megcsinálsz ...
ott ahol a kocsikkal parkolni szoktunk ...ilyen dupla szar mert a meredek köves előtt van egy gát ami miatt nem lehet nekimenni
a szétszedéssel ellenkező a sorrend
hát ha nincsenek szerszámaid akkor ne erőltesd
oké..csak egy a baj...hogy én ugye még nem szedtem szét telót..és öszerakásnál lehet hogy gondok akadnának..bár..nem tom..nehéz össze rakni?
akár mosóbenzinnel vagy valami mosóvegyszerrel ..csak az a baj ha nem szeded szét nem tudod kiönteni belőle maradéktalanul....
inkább akkor tisztabenzinnel mossad ki és fejtetőrerakod és vársz vele...de jobb volna széthúzni és akkor igazából ki lehet mosni...mert most csak azaljába megüllepedett aluminium vagy fémporos üledéket lazítod és az csak felfolyik a szelepek meg a csúszó részek közé....és lehet nagyobb baj lesz mint haszon...
szedd szét és mosd el benzinbe sűritett levegővel fújkáld ki ..és mikor tiszta rakd össze új szimmeringel ...és töltsd fel olajjal...
viszont a gyári mennyiséget kéne beletölteni...
eszedbe ne jusson vizet beletölteni !
motort csak kívülről mossuk vízzel
elég ha a fenti nagy csavart kiszedem és ugy kiöntöm belőle az olajat? és mivel tisztítsam ki? forró ultrás víz, vagy benzin ? vagy mi?
kikaptam az első telókat......megyek fel Pöstre szimeringért meg öhlins olajért
reggelt!
tegnap mentem 5 métert gyalog már kezd hihetővé válni, hogy egyszer majd ráátudok lépni ...mert eddig ez a hihetetlen , elképzelhetetlen és lehetetlen kategória volt...
picit elkezdtem edzegetnia patkómat......de még csak olyan gyakorlatokkal , hogy szúrósan nézek rá ha nem mozog
egy bottal elindultam tegnap ami nem szar....viszont feleslegesen vettem megint két új gumit a mankóra..
egy is elég lett volna
ja arany
nincs mit bélám..az úttörő ahol tud segít ...de a gépkönyv ad támpontot mennyi olaj kell bele...
gútmorgen
ZOOZEE!
amúgy kösz h mindenbe segítesz nagyon sokmindet jó tanácsot meg ötletet adtál mindenhez!
100000000000000000000000* köszi majd egyszer meghálálom
(de nem csak zoozee adott sok tanácsot de ő a legtöbbet)
amúgy a többieknek is köszi
nem tudom mi jött rám