Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az Budán van? Hülye vidéki kérdés
Na, megittam az uccsó söröm, meg hatkor fenn lesz a lekkissebb fiam... Tehát jóccakát
Budapest Rákoshegy 17 kerület
Söt a Kovács Krisztián a hahó Öcsi ha még emlékszel rá öt is ismerem szintén itt lakik a közelben vele is sokat játszottam.
Hát Te hun lax? Hunnia filmstúdió mellett?
A mi adónkból... szép
A Lopici Gáspár is itt lakik a közelben
Az előbb ment el előttünk egy buzi rendörautó pont a házunk előtt fordult be kézifékes kanyarral
Jön a szén.... csúszik....
Nem mikor még kis pöcsös voltam ja most is az vagyok.
Szép
Megnyugtató... akkor tőlem sincs túl messze
Mostanában....? Mázlista
A barátok köztböl meg a Kinga itt lakik tölünk pár utcányira.
Jött eccer koncertezni mifelénk. Messziről köszönt előre, hogy helló fiúk... azóta bírom
Ullman Mónikával meg együtt játszottam itt nálunk a játszótéren
Lehet, meg se ismerném... a Bélám totál kész van, valami tévécsatornán is rémisztgették vele a népet.

Node többen is vannak így. Én voltam olyan Rózsi koncerten is, hogy majdnem leesett a színpadról a nézők közé... és csak a playback tartotta benne a lelket....
Tavaly meg Pataki volt bent nálunk az üzletben
Láttam a Flipper öcsit az egyik bevásárló központban tiszta alkesz a csávó le sem tagadhatná
Az pontosan akkor szólt.... sajnos, olyan régen....

A dollirollt egyébként azóta bírom én is... talán előző héten voltam nagyferón, előtte meg vikidálon.... de olyan tuti bulit bazsevált a dolli, hogy le a kalappal előtte
Ahol a pótosifa egyívben megfordul? Nem baj, volt már hasonló... kevés előjátékot követően az ajtóból bele lehet ugrani
Nem most volt az sem 87-ben
Kedvencem a bikini. Bevonulás napján a laktanyában egész nap a nehéz a dolga a katonának cimü dal ment
Pepit simán fölettük.... pedig a csajok elismerően nyilatkoztak róla